Ikrek nő Nyilas férfi Összeillő? Indokoljátok meg hogy miért igen és miért nem
Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 16:49
1/11 anonim válasza:
Azért mert talán ...
Ez alapján akarsz párt találni? Ne már ...
2/11 A kérdező kommentje:
Dehogyis csak érdeklődésből.
2014. okt. 5. 17:02
3/11 anonim válasza:
Nincs ilyen! Ez egy okult hülyeség.
4/11 anonim válasza:
Brad Pitt es Angelina Jolie ez a parositas egesz jol megvannak:-))En Nyilas no vagyok Ikrek asszcendenssel es a Nyilas nem a leghusegesebb jegy,igaz,az ikrek sem:-))))
5/11 anonim válasza:
En nyilas ferfi vagyok... Imadtam az ikrek exem, es ha nem lett volna egy csalfa riheringy, még most is egyutt lennénk, mert imadtam az amugy tipikus ikrek szemelyiseget
6/11 anonim válasza:
AZONNAL SZAKITSATOK!!!
Indok:Nagyon nagy valószínűséggel a pasid a zöld íjász és le fog téged lőni KÉTSZER is!
7/11 anonim válasza:
Ikrek nő vagyok és egy nagy szerelmem Nyilas volt. Valahogy mindketten, de főleg én- bele döglöttünk a kapcsolatba, amit még lezárni sem sikerült rendesen. Nem hagynám ki, de soha többet ilyet.
8/11 anonim válasza:
Milyen indokot vársz? Mindezeket emberek találják ki, ne várj annál jobb indokot, magyarázatot, hogy: "mert ő azt mondta".
9/11 anonim válasza:
Amiket a többeik is írtak!
Az exem nekem is ikrek volt! Teljesen két oldala van neki.Szakítás lett belőle méghozzá nagy veszekedéssel.
10/11 A kérdező kommentje:
Theos felhasználónak én FÉRFI vagyok! A Tufaf egy férfi név...
2014. okt. 9. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!