Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy viselkedik egy oroszlán...

Hogy viselkedik egy oroszlán férfi ha kezd beleszeretni valakibe?

Figyelt kérdés
Az erdekelne, h elmondja e oszinten amit erez vagy fel elmondani es inkabb huzza az idot var hogy lepjen a no?
2014. máj. 17. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Az ember nem a horoszkópja alapján megítélendő. Az embert mindig a személye alapján kell megítélni nem pedig egy csillagjegy alapján, ha mégis ezt választod nem lehetsz túl okos. Gondolom nő vagy? Mert mindig nők hisznek ilyen baromságba remélem nem vagy szőke?:D
2014. máj. 18. 00:00
 2/5 anonim válasza:
Az oroszlan az egyik legbatrabb, es leghatarozottabb csillagjegy, a tobbseg szinte mar pofatlanul oszinte, szerintem mondani fogja, ha ugy gondolja, h biztos magaban :)
2014. máj. 18. 00:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló: gondolom a sárga hajú festett szőkékre gondolsz. Mert pl a szőke svéd nők átlag IQ-ja jóval magasabb mint a latinos barna hajúaké.

A csillagjegybe nem hiszel de a hajszín alapján való megítélésben igen xD

Jó tudom h vicc volt, de nem jó fajta ráadásul eléggé inszenzitiv és unalmas.

Kérdező: szerintem a figyelmesség jellemző rájuk. De még több figyelmet szeretnek követelni még akkor is ha szerelmesek. Ez csak általánosítás mert függ a dolog az aszcendenstől és a többi bolygóban álló jegytől is. A napjegy az nem mindig mond sokat.

2014. máj. 18. 01:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Csóválja a farkát.
2014. máj. 26. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Én speciel nem tudok várni, és szeretek őszinte lenni szóval első perctől éreztetem ha valaki szimpatikus. Ha meg szerelmes vagyok azt nem lehet nem észrevenni. :)

De persze nemcsak a napjegy számít, szóval ez nem garancia minden oroszlán napjegyű férfira.

2014. máj. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!