WHISKEY11 kérdése:
A túl kifejlett állatokat laborban találták fel? Vagy mégsem?
Figyelt kérdés
Az én tudomásom szerint több száz állatfajt is feltaláltak laborokban, és tenyésztették tovább. Mármint a húsevő növényeket is laborborokban találták fel és lakatlan szigetekre tenyészették ki. Ezért senki sem tud a létezésükről hogy valójában vannak-e a földön ilyen lények mint a yeti, a nagylábú és más egyéb.2010. okt. 12. 15:46
1/17 anonim válasza:
Létszik, hogy ebbe a kategóriába való vagy.
3/17 anonim válasza:
*UramIsten. Ijedtemben még gépelni sem tudok...
4/17 anonim válasza:
Azt hallotam h voltak kiserletek es olyant is h a krealt eloleny megszokot ilyen az a csupakabra vagy mi,ja es megtehettek ezt nem hulyeseg de sztem ertelmetlen minek uj fajokat ha meg mindig vannak imeretlenek. (ez az en evelemeny nem akarok senkit se befolyasolni)
5/17 A kérdező kommentje:
Kedwes utólsó!
Én TUDOM hogy léteznek bár ha nem mindegyik akkor is...
2010. okt. 12. 16:09
6/17 anonim válasza:
Térden állva könyörögnék, hogy bejuthassak abba a laborba, ahol állatokat tudnak tervezni... Nem gyenge technológia, ha 100 év múlva lesz olyan, akkor már jók vagyunk.
7/17 anonim válasza:
Tudod... Aha, jó neked. Nyilván intelligens lehetsz. Ja, mielőtt elfelejtem: szeretnélek tájékoztatni, hogy nem a Mikulás hozza az ajándékot, hanem a szüleid. És nem, még egy laborban sem fejlesztettek ki Mikulást, Jetit, Klotyómanót, Küklopszot, Xénát, vagy más "lényt".
8/17 anonim válasza:
Pffffff ... remélem viccnek szántad a kérdésedet :DDDD
9/17 anonim válasza:
aha, a szomszéd szigeten meg ott a jurassic park. én ezt is tudom. amúgy meg az őslények folyamatos harcban állnak a húsevő növényekkel. ez egy olyan generációk óta tartó küzdelem, amit titkol a kormány, amit az idegenek irányítanak. a legfélelmetesebb csata az eddigi történelemben 62 éve volt, amikor egy t-rex csapott össze egy kardfogú hóvirággal. szerencsére a gyíkemberek még időben megnyugtatták telepatikus képességeikkel a fenevadakat, így csak egy apró rés keletkezett a tér-idő szövetén.
10/17 anonim válasza:
Xénát, vagy más "lényt".
hát ez jó volt :D
kedves kérdező!
bár ne lenne nektek otthon net, legalább egy kis ideig, amíg eszedbe nem jut, mekkora baromságokat kérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!