Szellemsztorik?
Figyelt kérdés
Irnatok szellemsztorikat amik veletek tortentek meg. Akik nem hisznek ilyenekben KIMELJENEK!!! A valaszokat elore is koszi!👻2016. ápr. 9. 18:21
1/9 anonim válasza:
Egyik ismerősömmel beszélgettem, aki az idős anyjáról beszélt bosszankodva rajta. Egyszer csak megjelent előttünk egy fekete szellemlepke, ami látomás volt, agyunk játékai. Mindketten ugyanazt láttuk. Vasziljev professzor a Telepátia című könyvében említi hogy a telepátiának van ilyen változata hogy látomást látnak akár egyszerre többen. Vagy akár hangokat is hallucinálnak mellé. A szellemek, démonok, kísértetek magyarázatára sajnos ez az unalmas magyarázat van, így a szellem palackba fogása és egyéb izgalmasnak ígérkező dolgok nem jöhetnek szóba, de még a megijedés sem. Így aztán például kerékpározáskor ásítozva és unottan tekertem el egy erdei elhagyott temető mellett a holdvilágos éjszakán, bagoly huhogása kíséretében. A megijedéshez több kellett, például egy gondatlanul szabadra engedett támadó kutya. :))
2/9 A kérdező kommentje:
Ez Jó volt👻😂😂 jöhetnek még
2016. ápr. 9. 18:47
4/9 anonim válasza:
egyszer mentem tök nyugodttan este az erdő szélén erre nekemront egy lóu gondolhatod hogy megijedtem azthittem egy szellem még szerencse hogy kéznél volt a veccő
5/9 A kérdező kommentje:
Gondolhatom😶
2016. ápr. 15. 19:17
6/9 anonim válasza:
Egyszer régen egy barátnőmmel sötétben hintáztunk egy játszótéren, és közben zenét hallgattunk. Mikor vége lett a zenének lenéztem a telómra , hogy keressek egy másik számot és láttam valamit kirajzolódni a homokból. Rávilágítok a telómmal és egy nagyon csúnya arc rajzolódott ki a homokból , egyből megmutattam , a barátnőmnek és ő is látta. Gyorsan el akartunk menni de olyan sötét volt, hogy alig mertünk odamenni a biciklinkhez,mert olyan volt mintha állna ott valaki. De csak oda mentünk aztán eltekertünk a sarokig.Aztán jött egy ijesztő férfi a sötétben egy fehér szatyorral a kezében .
Ez így talán nem tűnik ijesztőnek de akkor nagyon megijedtünk.
7/9 anonim válasza:
Olyan jó ami nem velem történt meg hanem a barátainkkal?
8/9 anonim válasza:
Én amúgy is ilyedős,félős vagyok, de sosem gondoltam volna hogy történik velem ilyesmi. Mondjuk fura kiváncsisággal érdeklődöm a természetfeletti dolgok iránt. Szóval egy este felébredtem éjszaka volt még de mivel a hold bevilàgított az ablakon így lehetett látni, meg én amúgy is az ablak mellett aludtam. Szóval amikor kinyitottam a szemem egy koromfekete alak ált előttem, lélegezni pislogni, mozogni semmit nem bírtam csinálni. Mikor lélegezni mertem akkor is olyan hangosan hatott hogy attól féltem közelebb jön az az alak, és végem. Később mikor elmeséltem a velem élő lányoknak(mivel nem a szüleimmel élek) azt mondták hogy volt már ilyen eset, akkor az egyik lány ki akart ugrani az ablakon és az éjszakás megkérdezte hogy mit csinál azt mondta, kimegy a nővéremért mert megszökött. Előtte ő is ezt az alakot látta, de nem ő volt az egyedüli.
9/9 A kérdező kommentje:
Uh de durvak. Meg johetnek
2016. júl. 19. 18:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!