Tényleg szellemek lehetnek a barátoméknál?
Sziasztok! Segítséget, tanácsot szeretnék kérni egy szellemes üggyel kapcsolatban.
Az egész múlt hét pénteken kezdődött én mentem dolgozni a párom és a testvére otthon volt a beteg nagymamájukkal. Nagymamájuk 88 éves mostanra picit lerobbant a lábai meg a kezei fájnak neki.
Nos, mint mondtam mentem dolgozni és mikor este jöttem haza a párom furcsa dolgot mondott. Lépteket hallott a konyhából, de mikor kiment senki nem volt ott a mamája meg aludt. Pár perc múlva a tányérok zörögtek, de mikor kiment megint senki sem volt ott. Ma pedig a mamája érdekeset mondott neki. Azt, hogy hangokat hall és fel is kelt megnézni , hogy nincs e ott valaki de nem volt senki sem. Azt mondogatták neki, hogy gyere ide, mikor jösz? Na itt már a szívverésem is megállt az ijedtségtől, de utána mondta, hogy egy ideje lát egy 20 év körüli lányt, mint én az ajtóban aki egy ujsággal a kezében néz be mindig és, hogy az anyukáját a páromnak két öreg néni figyeli .... Szerintetek mi lehet ez? Mit lehetne csinálnunk? Én nagyon nagyon félek egyedül menni hozzájuk pedig néha nekem kell a mamájára figyelnem...
Úgye, ti laktok a nagyinál, nem pedig fordítva?
.
A zavaró szellemtől megszabadultok, ha külön költöztök.
Amennyiben csak beképzelitek magatoknak a szellemjárást -mást nem is tehettek, hiszen csak egy szellem kisért, de az nem csörget tányért: a Tudatlanság Szelleme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!