Mióta költözködünk még jobban elő jöttek a
szellemek, miért?
Figyelt kérdés
Többszőr volt már szellem a házunkban, egy kis két szobás lakásról van szó. Mindig hívtunk űzőt vagy papot ami mindig jól sikerült, vagyis sosem láttuk azt hogy kárba ment volna az ebbe fektetett pénzünk. Most találtunk egy nagyobb lakást ahova egy héten belül átköltözünk, lassan halad a költözés mivel senkinek nincs ideje itthon maradni és pakolászni. A dolgok nagy része azonban már össze van rámolva, az egyik nap azonban kimentem a konyhába és főzni kezdtem , nem egy nagy helyiség , ketten kb már alig férünk el benne, már éppen készültem bejönni a nappaliba amikor a hátam mögül le esett a fűszer. (Ami egyébként ott sem volt) Elkönyveltem az én hülyeségemnek és gondatlanságomnak , hogy már megint elő hagytam valamit. Este azonban amikor kijöttem a szobából a konyhába , úgy megszédültem , hogy olyan érzés volt kb mintha egymás után 20x körhintáztam volna... Azt hitték hogy beteg vagyok és egy nap pihenés után már jobban is lettem , éjszaka azonban amikor alszok a parketta recseg , de nem egy helyen , olyan mintha súly ereszkedne rá.. Mint amikor valaki körbe megy a házba kb ilyen. Mi a véleményetek ezekről? Miért most költözésnél jöttek elő ezek a valamik? És ugye az új házba nem jönnek?
Hé ezt nekem írtad? Jó jó bevallom nem hiszek a szellemekbe és ha ő nem kamuzni akart. Lehet hogy ő komolyan gondolta bármint ,hogy ő tényleg azt hiszi ,hogy szellem van a házában, jó azért vald be ,hogy szarul esne
2016. ápr. 1. 11:51
12/17 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek de,azt is tiszteletben kell tartani,hogy valaki hisz benne! Az egy dolog ,hogy mi nem hiszünk!
2016. ápr. 1. 12:01
13/17 A kérdező kommentje:
Ha én olvasnám ezt a kérdést én is azt hinném , hogy kamu... Jobban örülnék még mindig inkább annak , hogy hülye vagyok és ilyeneket kiírok szorakozásból , mint hogy ilyeneket átéljek. A pap kijött és felszentelte a házat
2016. ápr. 2. 17:26
14/17 anonim válasza:
Pénzkidobás papot hívni.
2016. ápr. 3. 06:53
15/17 anonim válasza:
de én pont azzal akarok ellenkezni,hogy nem kamuzol!!!
2016. ápr. 5. 13:47
16/17 anonim válasza:
A pap tenyleg penzkidobas
Szelleműző stb az meg hülyének néz és csinál olyat hogy csiribí csiribá és voálá azt mondja nincs többé szellem pedig van és elhiteti veled hogy nincs
Na
Tehat én hiszek neked hasonló helyzetben vagyok a legegyszerubb mód hogy elkuld az az hogy amikor hallod a hangokat vagy bármi furcsa történik akkor beszélgess vele
Először is egy szia aztán mond neki hogy tudja e hogy halott( ha szellemrol vagy itt ragadt lelkekrol van szó és nem démonrol stb) és beszeld meg vele hogy ha látja a fényt akkor menjen bele és ott jó helyen lesz...
Ha demonrol van szó mert altalaban azok mennek az emberrel házról házra akkor bizony baj van...azzal nem nagyon tudsz mit tenni csak annyit hogy nem félsz tőle és ha már jó ideje nem félsz akkor otthagy és mást keres
2016. okt. 16. 08:24
17/17 anonim válasza:
Remélem hallották már a PLACEBO hatásról.De szerintem kamuzol mert az mi hogy "hallottam hogy leesett a fűszer (ami egyébként OTT SEM VOLT)
Bocsi de amit hallottam "szellemekről" azt nem hogy egy fuckin fűszeres tasakot teleportál el (nemtom hol tartod a fűszereket)a szekrényedből. Ja hát persze a szellemek ezért "létének".Bocsi hogy szkeptikus vagyok de az még +hogy pap "szellemjárásal nem foglalkozik csak ha éppen max "egy démon megszál valakit/valamit
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!