Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti hisztek az őrangyalok...

Ti hisztek az őrangyalok létezésében?

Figyelt kérdés

Én ma olvasgattam a témában. Egyszer csak azt gondoltam, ha volna őrangyalom, akkor most látná, hogy róluk olvasgatok, és ekkor amikor erre gondoltam, kirázott a hideg. Aztán körbenéztem, mintha keresném, és újból megborzongtam. Persze ettől még nem mondom, hogy őt érzékeltem volna, de különös volt minden esetre.

Több balesetet is megúsztam már. A kéréseim sem maradnak teljesítetlenül (már amennyiben reális, teljesíthető kérések).

Kíváncsi vagyok ki hogyan vélekedik erről.

2016. febr. 24. 20:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem.
2016. febr. 24. 21:09
 2/16 anonim ***** válasza:
48%

Semmiben sem hiszek. Hívés nem logikus embereknek való.

Őrangyalok léteznek. 3 erősségi szintjük van s 1-3 van egy embernek.

Hiába keresnél. Ha nagyon fókuszálsz szemeddel, csak ők érzékélésére való esélyt csökkented.

2016. febr. 24. 21:20
 3/16 anonim válasza:
71%
Szerintem kell hogy legyenek mert csak ugy van magyarazat sok erdekes tortenesre
2016. febr. 24. 22:08
 4/16 PicúrHógolyó ***** válasza:
86%
:) Szerintem léteznek. Én hiszek bennük.
2016. febr. 24. 22:28
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha léteznek, borzongani teljesen felesleges, ugyanis éppen annyira természetes a létük, mint a rád hulló esőcsepp vihar után a faágról, vagy az ultrahang, amit nem hallhatsz.
2016. febr. 24. 22:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Nem úgy értem, hogy félnék tőle. Hanem mintha a gondolatomra visszajelzett volna, hogy igen, tudja mit olvasok, és igen, ott van. Persze egy őrangyal nyilván nem szórakozna azzal, hogy nekem jelezgessen, és inkább a környezetemet figyelné nagyobb mértékben, mintsem folyamatosan engem.

Az viszont tény, hogy sok mindent megúsztam már - egyszer szó szerint is.

2016. febr. 24. 22:59
 7/16 anonim válasza:
Én hiszek bennük. Vannak. És vigyáznak arra, akit mentorálniuk kell. És ha tényleg sokmindent megúsztál, itt az ideje meghálálni.
2016. febr. 24. 23:25
 8/16 A kérdező kommentje:
Igyekszek.
2016. febr. 24. 23:46
 9/16 anonim ***** válasza:
Béla arkangyal jelezget..nekem is vàlaszol..csak a jo dolgok nem velem hanem màsokkal történtek én csak a rosszakat vonzom be..
2016. febr. 25. 09:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Úttesten átszaladással jópárszor próbára tehettem már szegényt. Egyszer egy hideg téli éjszakán sétáltam haza 25 km-t fele úton hóesésben, kutya bajom nem lett. Néha kiruccanok hajnalban cigit venni a városba (fél óra az egyetlen non-stop dohánybolt), tavaly nyáron pedig annak biztos tudatában, hogy még nem teljesítettem be a feladatomat, tehát nem halhatok meg, minimális mellúszás tudással és még kevesebb gyakorlattal átúsztam a Lágymányosi öblöt (a szélesebbik végén). Egyébként nyugis velem az élet/munka. Néha akadnak furcsa esetek, mikor az utolsó pillanatban jön közbe valami, és ezáltal megúszok ezt-azt, ezt eddig Isten gondviselésének tulajdonítottam, de nem tartom kizártnak, hogy ne saját maga, hanem őrangyalok segítségével vigyázzon az emberekre.
2016. febr. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!