Én ma olvasgattam a témában. Egyszer csak azt gondoltam, ha volna őrangyalom, akkor most látná, hogy róluk olvasgatok, és ekkor amikor erre gondoltam, kirázott a hideg. Aztán körbenéztem, mintha keresném, és újból megborzongtam. Persze ettől még nem mondom, hogy őt érzékeltem volna, de különös volt minden esetre.
Több balesetet is megúsztam már. A kéréseim sem maradnak teljesítetlenül (már amennyiben reális, teljesíthető kérések).
Semmiben sem hiszek. Hívés nem logikus embereknek való.
Őrangyalok léteznek. 3 erősségi szintjük van s 1-3 van egy embernek.
Hiába keresnél. Ha nagyon fókuszálsz szemeddel, csak ők érzékélésére való esélyt csökkented.
2016. febr. 24. 21:20
3/16 anonim válasza:
Szerintem kell hogy legyenek mert csak ugy van magyarazat sok erdekes tortenesre
2016. febr. 24. 22:08
4/16 PicúrHógolyó válasza:
:) Szerintem léteznek. Én hiszek bennük.
2016. febr. 24. 22:28
5/16 anonim válasza:
Ha léteznek, borzongani teljesen felesleges, ugyanis éppen annyira természetes a létük, mint a rád hulló esőcsepp vihar után a faágról, vagy az ultrahang, amit nem hallhatsz.
2016. febr. 24. 22:34
6/16 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, hogy félnék tőle. Hanem mintha a gondolatomra visszajelzett volna, hogy igen, tudja mit olvasok, és igen, ott van. Persze egy őrangyal nyilván nem szórakozna azzal, hogy nekem jelezgessen, és inkább a környezetemet figyelné nagyobb mértékben, mintsem folyamatosan engem.
Az viszont tény, hogy sok mindent megúsztam már - egyszer szó szerint is.
2016. febr. 24. 22:59
7/16 anonim válasza:
Én hiszek bennük. Vannak. És vigyáznak arra, akit mentorálniuk kell. És ha tényleg sokmindent megúsztál, itt az ideje meghálálni.
2016. febr. 24. 23:25
8/16 A kérdező kommentje:
Igyekszek.
2016. febr. 24. 23:46
9/16 anonim válasza:
Béla arkangyal jelezget..nekem is vàlaszol..csak a jo dolgok nem velem hanem màsokkal történtek én csak a rosszakat vonzom be..
2016. febr. 25. 09:41
10/16 A kérdező kommentje:
Úttesten átszaladással jópárszor próbára tehettem már szegényt. Egyszer egy hideg téli éjszakán sétáltam haza 25 km-t fele úton hóesésben, kutya bajom nem lett. Néha kiruccanok hajnalban cigit venni a városba (fél óra az egyetlen non-stop dohánybolt), tavaly nyáron pedig annak biztos tudatában, hogy még nem teljesítettem be a feladatomat, tehát nem halhatok meg, minimális mellúszás tudással és még kevesebb gyakorlattal átúsztam a Lágymányosi öblöt (a szélesebbik végén). Egyébként nyugis velem az élet/munka. Néha akadnak furcsa esetek, mikor az utolsó pillanatban jön közbe valami, és ezáltal megúszok ezt-azt, ezt eddig Isten gondviselésének tulajdonítottam, de nem tartom kizártnak, hogy ne saját maga, hanem őrangyalok segítségével vigyázzon az emberekre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!