Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mégis vannak őrangyalok?

Mégis vannak őrangyalok?

Figyelt kérdés
Ha nem is látszanak, de itt többnek is kellett egyszerre lenni.

2014. nov. 21. 08:19
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Persze, van viseó is!

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/FKLWdDKtPxE?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

2014. nov. 21. 08:20
 2/17 A kérdező kommentje:

Bocsánat, látszik, keveset aludtam!

.

Persze, van videó is:

http://www.youtube.com/watch?v=FKLWdDKtPxE&feature=player_em..

2014. nov. 21. 08:22
 3/17 anonim ***** válasza:
Vannak, csak az autósoknak néha lassúak. Nem bírják a tempót.
2014. nov. 21. 08:25
 4/17 A kérdező kommentje:

Ne vezess gyorsabban, mint őrangyalod követni tud!

2014. nov. 21. 08:59
 5/17 anonim ***** válasza:

Igen vannak úgy érzem, mert ha nem lennének én most nem írnék ide. Ugyanis két napja történt, hogy a városban ahol élek, egy olyan útszakaszon autóztam, ahova nagyon ritkán járok, talán eddig kétszer mentem arra. Ez a rész az utóbbi időben lett felújítva, kiszélesítve, megduplázva a sáv, stb. nagyon kellet figyelnem mindenre, plusz arra is, hogy hol is kell majd elfordulnom balra. Ezen a részen nagyon gyorsan mennek, ráadásul sokszor a megengedettnél is gyorsabban, szóval tolnak hátulról.

Van ezen a szakaszon egy vasúti átjáró, aminek a lámpáját viszont úgy látszik nem sikerült regenerálni, mert alig látszik, hogy mit jelez. Vagy koszos, vagy gyenge a fénye, vagy épp úgy sütötte a nap, de a lényeg az, hogy rohadtul nem láttam volna meg, hogy piros, ha az előttem lévő autó nem tapos bele a fékbe. Én majdnem bele csúsztam, mert közben már azt figyeltem balra, hogy majd hol kell elkanyarodnom. Azóta éjszakánként felriadok, ha bele gondolok, hogy simán áthajtottam volna, ha nincs előttem az az autó. Egy szempillantásra elgondolkodtam, hogy miért állt meg az előttem lévő és meg is lepődtem. Ergo ha ezen gondolkodtam, akkor ez azt jelenti, hogy valószínűleg én nem vettem volna észre a fénysorompót, és átmentem volna? Tényleg nincs ott semmi, ami jelezné, mint általában az ilyen vasúti átjáróknál, nincs lassításra utaló tábla, nincs jelzés az aszfalton, egyszer csak ott a sín, és egy öreg fényjelzés a közvetlen közelében, amin alig látni, hogy mit is mutat. Mindenféle előzmény nélkül úgy beleolvad az aszfaltba az átlósan haladó vasúti sín, mintha ott sem lenne.

Szóval a válaszom: Lehet szerencsének nevezni is, de lehetett őrangyal is, aki elém küldte a nálam figyelmesebb autóst. Esküszöm, még mindig görcsbe szorul a gyomrom, ha vissza gondolok, hogy mi lett volna ha....

2014. nov. 21. 10:24
 6/17 anonim ***** válasza:

Itt is felköthették a nadrájukat az őrangyalok:

https://www.youtube.com/watch?v=5umnqsOtw0E

2014. nov. 21. 12:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Elnézve a halálesetek számát, nem végzik túl jól a munkájukat.
2014. nov. 21. 12:31
 8/17 anonim ***** válasza:
na igen,, "ahaahha" naponta akár millióan is halhatnak meg de igen létezik! csak van mikor szabadnapos... ilyen egy ostoba kérdést anyám..
2014. nov. 21. 14:38
 9/17 Legoman ***** válasza:
Az őrangyalok nem csak védenek. Hogy nézne az ki, hogy akárhányszor felmászhatsz egy hegyre és leugorhatsz onnan, mert túléled. Nem így működik. Az őrangyalok védenek és tanítanak is egyben.
2014. nov. 21. 14:39
 10/17 anonim ***** válasza:
vagy ha felmászol egy hegyre és leugrassz , és ráesel a pityukára akkor mi van?? na világít a dolog?
2014. nov. 21. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!