Mégis meddig akarják még húzni a földönkívüli
civilizáció létezésének bejelentését?
Már megtörtént, csak MINDENKI LESZARJA!!! Mint mikor a kijevi videón a különös hangok hallatán mindenki úgy tett, mintha semmit se hallana, mert ugyanezt tapasztaltuk mi is kőszegen 1 éve, hogy ugyanezek a hangok hallatán mindenki a vállát rángatta, és mondták, ó biztos a főtéren munkálkodnak.. aha..leszarják, nem veszik tudomásul, mintha el lennének kábítva!!Csodálatos!!Mindenki transzban, és az a félelmetes, hogy ezt mind a szemünk láttára történik! Ha leszáll egy ufó, megnézik, majd sietnek tejért a bolba!!!
[link] 2013. júl. 20. 23:32
Ezek szerint mégis bejelentették valamilyen formában nem? Azt mondod, ezen nagyhatalmak vezetői tisztában vannak a létezésével. Honnan tudod te ezt? Mert gondolom számodra ez már-már tény, mivel így írsz erről.
2013. júl. 20. 23:33
linkeltem nektek, ott van a bejelentés.. hiteles személytől, semmi hibát nem látok benne, amúgy is nagy volt a valószínűsége annak, hogy valakik vannak rajtunk kívül..
2013. júl. 20. 23:36
4/20 A kérdező kommentje:
Egy-egy hiteles személy mindig volt aki állította.Az orosz elnök is felszólította Obamát h jelentse be mert ha nem majd megteszi a Kreml!Ilyenek vannak,de úgy hivatalosan sajtóközleményben még nem történt meg!Hogy pl.kiállnak a nagyhatalmak vezetői és elmondják.Nem kell mindent csak h léteznek ennyi!
Ti annyira, de annyira hülyék vagytok:(
2013. júl. 21. 12:00
soha senkit nem fognak engedni sajtóközleményen ilyenekről beszámolni, hidd el, másoknak ez nem érdeke!!Legyél birka, tanulj, dolgozz, egy hangya vagy csupán a bolyban, adózz, és ne gondolkodj ilyeneken!Nemcsak a háttérhatalomnak az érdeke, hanem valószínüleg más homanoid fajoknak is az, hogy maradj transzban, és dolgozz, mint egy rabszolga a létezésedért, hogy életbe maradhass!
2013. júl. 21. 15:19
mi vagyunk a hülyék? Szerintem meg azok a hülyék, akik fejüket a homokba dugva szolgálják a rendszert, és olyan alapvető logikát kizárnak, hogy ebben a jó méretes univerzumban egy sincs, amilyen élőlény az emberhez fogható lenne!Hát persze, a teremtés koronái..kollektívan tönkretesszük a földet is, de ilyen csodálatos teremtmény biztosan nincsen fényévekre se, mint az ember, mi? Ez olyan, mint egy tóban halként úszni, és nem hinni, hogy a szárazföldön élet van..
2013. júl. 21. 15:23
Már sajnálni se tudlak:(
Az univerzumban valószínűleg máshol is van élet, senki nem mondta hogy nincs, megint csak a ködösítés megy. Jellemző...
És a béna hasonlatok se fognak neked igazat adni.
Érvek és bizonyítékok kellenének. Sajnos itt egyik sincs.
2013. júl. 21. 15:41
A következő üzenet tökéletesen bemutatja, miért is nézi le mindenki a földönkívüli összeesküvés hívőket:
"Csak szánni tudlak téged de mindegy is,tipikus csökött agyú mondatai.Ha nincs bizonyíték nem is léteznek!Hány meg hány eset volt már amit így-vagy úgy elmeszeltek!Nem is lesz bizonyíték,nem fogják a kormányok majd levetíteni a tv-ben,a földön járt ufókat!Ugyan már zűr lepné el a földet ezért nem fogják hivatalosan közölni soha!De de nyugodtan mondogasd magadnak h nincsenek mert én nem láttam még!;) és ne írj vissza mert úgyse nézem meg egyből letörlöm!nem érdekel buta válaszod!"
Köszönöm kedves tomystar az üzenetet.
2013. júl. 21. 21:40
10/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok "ufo hívő",vallásos vagyok de ettől függetlenül szerintem nem csak a földön van értelmes élet!És ha attól nagy embernek hiszed magad h belinkeled az üzenetet hajrá!;) rajoskodj itt a gyk-n!
Kapcsolódó kérdések: