Mégis meddig akarják még húzni a földönkívüli
civilizáció létezésének bejelentését?
Figyelt kérdés
az amerikai,orosz stb.nagy hatalom vezetői mind tisztában vannak vele!azt mondják azért húzzák mert az emberek nem állnak rá készen!de egyre jobban félnek mindentől és nem lesznek okosabbak se szóval ha várnak 10-20évet semmivel nem lesz jobb a reakció!
ó, ilyen üzenetet én is kaptam, nem is tudtam mire vélni.. talán társkeresés lehet a célja :D amit írtam, úgyis elolvasasa :* <3 :D
2013. júl. 21. 22:35
12/20 anonim válasza:
ezt meg én kaptam :D ez a Tommystar szerintem azt se tudja mit ír, vagy valamit nagyon félreértett.. :DD
"Hú de szánalmas vagy!Élj burokba!Ne érdekeljen semmi, csak az ami a tipikus paraszt szürke polgárt!Éld csak a kis szánalmas életedet,dolgozgass robotolj 100-150ezredért:)!Legyél egy átlag senki a sok közül!De én nem így teszek barátom!Majd öreg koromba legalább elmondhatom h volt egy élvezettel teli életem!Lehet szegény vagy és próbálod másokra is kivetíteni pesszimista nézeteid!De nagyon rossz úton jársz. :) választ nem kérek,úgyse olvasom el!"
ezután írtam neki, és mondtam, hogy a nagy szerelmek is így kezdődnek, lehet jövőre megkéri a kezemet, és úgyis elolvassa :DDD biztos vagyok benne :D
2013. júl. 21. 22:44
13/20 anonim válasza:
Kérdező, te elég buta lehetsz, ha nem sikerült felfognod, hogy ebben egyetértünk, mégpedig hogy az univerzumban valahol valószínűleg van élet.
2013. júl. 21. 22:49
14/20 anonim válasza:
Kérdező, még ha létezik is földönkívüli CIVILIZÁCIÓ(a jelenlegi tudásunk szerint nincs), akkor is miért lenne jó, ha bejelentenék? Eddig se támadtak meg minket, eztán se fognak. Ha majd igen, akkor majd akkor szólnak. Első, amit linkeltél, egy vén holdkóros Űrlény-hívő dumája, aki még a '60-as években épített Kanadában egy csészealj- leszállóhelyet. Emellett toplistás könyve is van az űrlényekről. Logikus, hogy még jobban el akarja adni egy ilyen frappáns reklámmal!
2013. júl. 21. 23:02
15/20 anonim válasza:
mitől lesznek az űrlény hívők űrlény hívők??
2013. júl. 22. 00:58
16/20 anonim válasza:
5-s, hülyék? Azt nevezed hülyének aki nem fél ettől a lehetőségtől? Az ilyenek, miatt nem fedik fel az Idegenek létezését, mert elvennék a kis örömüket tőlük, hogy röhöghetnek olyanokon akik hisznek ebben.
2013. júl. 22. 12:29
17/20 anonim válasza:
Én nem azért nem hiszek ebben mert félek tőle, én lennék a legboldogabb, ha kapcsolatba lépett volna velünk már olyan civilizáció, mely képes a gyors űrutazásra. Élek-halok az űrhajókért.
Látod, már megint csak a patkánykodás megy a részetekről, egyből valótlan dolgokat állítasz másokról.
Ezek után persze hogy mindenki semmibe nézi a fajtátokat.
2013. júl. 22. 12:47
18/20 anonim válasza:
Roswellnél azér van pl. ilyen kavarodás, mert a helyi rádióban bejelentették h földönkívüli hajó zuhant le. Erre rá pár óra múlva módosítottak h meteorológiai hőlégballon volt:/
Ha léteznek földönkívüliek, akkor az a legfontosabb kérdés, hogy mit akarnak tőlünk. Ha rossz szándékkal jöttek már rég elintéztek volna bennünket. Ha pedig a javunkat akarják akkor meg mire várnak. Nem gondolom, hogy a vezetők sokban befolyásolhatják ezeket a dolgokat. Szerintem ez egy megtévesztés dolog. Akik azt mesélik, hogy találkoztak velük, sokan közülük azt mondják, hogy az emberiséget akarják megmenteni és majd jönnek az űrhajójukkal és elvisznek bennünket egy szebb világba. Azt írod vallásos vagy. Akkor valószínűleg olvastad a Bibliát. Abban arról van szó, hogy a sátán megtéveszti az embereket. Csodákkal fényjelenségekkel elhiteti az emberekkel, hogy ő a fény angyala. Pl.: Alaje A Plejádokról. Megpróbálják Istenről elterelni az emberek hitét. Bármibe higgyenek csak ne Istenben. Szerintem ez a lényeg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!