Szerintete Léteznek Őrangyalok? Normális Válaszokat Adjatok!
Igen, szerintem léteznek. Engem kétszer nem engedtek meghalni, valamint ha segítséget kérek tőlük mindig kapok.
Nekem jó érzés hinni, tudni hogy valaki vigyáz rám. Persze a tapasztalások vezettek el a hitig, nem pedig a hit a tapasztalásokig.
Nyilván aki még nem kapott segítséget, dilettáns marhaságnak tartja ezt. Egészen addig, amíg egyszer fel nem nyílik az ő szeme is valamilyen esemény hatására.
"Szerintete Léteznek Őrangyalok? Normális
Válaszokat Adjatok!"
Miért az nem normális, ha azt mondom, hogy szerintem nem?
"Én Este Szoktam Érezni Néha Látni Fehér
Alakokat 2 3 méterre töllem. de amikor oda
nézek el tünnek. vajon miért"
Mertcsak bemagyarázod magadnak az ember hajlamos este belemagyarázni saját magának nem létező dolgokat pláne, amikor egyedül van egy zárt térben egy csendes környezetben.
kérdeznék valamit kérdező a 6-os miért van lepontozva, amikor a saját véleményét írta, amit te kérdeztél, vagy csak annak a válaszát fogadód el, aki rád bólint?
#7 "Igen, szerintem léteznek. Engem kétszer nem
engedtek meghalni, valamint ha segítséget
kérek tőlük mindig kapok."
Honnan tudod, hogy angyalok segítenek neked, nemcsak te is belemagyarázol mindenfélét magadnak?
"Nekem jó érzés hinni, tudni hogy valaki vigyáz
rám. "
Akkor csak magadat győzöd meg, hogy léteznek.
"Nyilván aki még nem kapott segítséget,
dilettáns marhaságnak tartja ezt. Egészen addig,
amíg egyszer fel nem nyílik az ő szeme is
valamilyen esemény hatására."
Honnan tudod, hogy nem a te szemed van lecsukva?
"Honnan tudod, hogy angyalok segítenek neked, nemcsak te is belemagyarázol mindenfélét magadnak? "
Nyilván nem tudom. Hiszen akkor lenne tudás, ha látnám őket, de nem látom. Ami valljuk be nem egy tragédia.
Viszont hiszem. Ez a fontos.
Te mivel magyaráznád azt, hogy akaratod ellenére vészfékezel a kocsival, bekanyarodsz a benzinkútra ahol semmi dolgod nincs. Zavarodba lemosod az ablakot, mert tankolnod nem kell, majd továbbhajtasz.
Legnagyobb megdöbbenésedre, annak az autónak a sofőrjét, aki a fékezéskor elment melletted, kb 25 km-re a kúttol zsákolják. Te vagy az első autó akit megállítanak a rendőrök.
Nem gondolom belemagyarázásnak azt, hogy akkor és ott valaki megállított, és eltérített a balesettől. Én lettem volna a zsákba, ha akkor nem megyek be a kútra. Szerintem ezt nem lehet csak úgy eltervezni.
Amúgy tudod mindenkinek lehet véleménye, és nyilván normális válasz az is ha a válaszod nemleges.
Ami nem normális válasz az az, hogy mások válaszát bírálod. Értelmetlen. Sokkal értelmetlenebb dolog győzködni valakit a hitével kapcsolatban, mint hinni valamiben amiben te nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!