Léteznek őrangyalok?
Én még nem láttam,de tudom,hogy mindig velem van! :)
Ezt a szívedben érzed! :)
http://www.youtube.com/watch?v=wzev15uVyEE
De keress még rá, h angyalok van még több ilyesmi videó is ahogy látom:)
Igen, léteznek! Azonban az égvilágon semmit sem "tesznek" érted, amíg szívből meg nem kéred őket valami dologgal kapcsolatban. Van, aki ezt sohasem teszi, és leéli az életét úgy, hogy fogalma sincs, milyen sok segítséget kaphatna ezektől a jó szándékú, jó humorú entitásoktól!
Ismerek olyat is, aki viszont napi szinten "kommunikál" velük. De látni, azt nem sikerült őket tudomásom szerint. Ami a legfontosabb az egészben, az a nyitottság, a bizalom, hogy sosem vagy egyedül, és ha baj van, kérhetsz támogatást, segítséget! Hogy ez működjön, fel kell adni némi "egot" és erősíteni kell magadat a hitben.
Számtalanszor fordul elő, hogy azt hisszük nagy a baj, és tagadjuk, hogy lenne bármi felsőbb intelligencia, -mert ha volna nem hagyná ezt-, és később jövünk rá, hogy akkor az a történés, a javunkat szolgálta?! Szóval kevesebb ítélkezéssel, több befelé figyeléssel, hálaadással és köszönettel fordulni minden reggelhez, minden új naphoz, és jó szándékkal nyitottan a világ felé fordulva kérni az ő támogatásukat a terveinkhez. Szerintem ahhoz, hogy ez működjön, nem kell látni őket!?
nem találkozhatsz mert ő is egy szellem fajta (gondolom tiszta szellemek lehetnek) szerintem így van ,de ne halgas rám mert nem vagyok hívő . halgass a szívedre és lehetséges.
nemrég meghalt egy szerető rokonom , azóta érzem a jelenlétét. sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!