Hisztek a természetfeletti lényekben? Van velük kapcsolatos élményetek? Negatív válaszokat nem várok.
"Hisztek a természetfeletti lényekben?"
Nem - és ez számomra pozitívum.
.
"Van velük kapcsolatos élményetek?"
Igen, van.
Jókat derülök némelyik itt feltett kérdésen.
Én is hiszek, volt természetfelettivel kapcsolatos élményem. Próbáltam racionális választ adni bizonyos történésekre, de nem tudtam. Mikor minden racionális, olyan tényezőt kizárok akkor elkönyvelem paranormális eseménynek.
Már nem tudom, de valamelyik kérdésben leírtam az ajtó ki-be csukódását. Egymás után többször is ki-be csukódott, semmi külső behatást nem találtam.
Huzat egyáltalán nem volt, de egy ilyen erős huzatot, ami az ajtót igy mozgatja, azt meg éreztük volna. Ugyanis a családom összes tagja látta.
Természetesen hiszek.
Láttam már szellemet. Beazonosíthatatlan repülő tárgyat is, bár abból nem sokat láttam. Intuícióm jól működik.
Csak megjegyezném h természetfeletti ugyan úgy természetes, csak a jelenlegi tudomány nem tudja értelmezni/nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!