Szerintetek ezek a jelek mire utalnak?
Ugh, keress papot v költözz el. Ez segít, kivéve ha hozzád ragadt a szellem és nem a házhoz. A leirtak alapján sztem állandó "kísérőd" lehet. Érdekes h fogékony vagy az ilyenekre, holott én vagyok valódi sámán leszármazott. XD Én sosem találkoztam szellemekkel, anyám meg csomót látott. Na bumm.
Mondanám h fogadj fel ördögüzőt a házadhoz, de szerintem neked kéne valami tisztítás szerüség h a rád akaszkodó rossz szellemeket elűzzék. Aztán ha tovább is kisértenek, talán azért mert fogékony vagy rá és ezt ők érzik.
Gondolom nem segiettem sokat, hátha mások többet tudnak segiteni. Keress fel egy papot, lehetöleg katolikust. Biztos a ti katolikus templomotok mellett is van paplak, ahol csomó pap lakik.
Nem kell papot hívni. Első dolgod legyen, hogy tudd meg, hogy jó, vagy rossz szellem, és próbáld meg elküldeni. Akkor hívj papot, ha tényleg gonosz lélek. Azok nem akarnak el meni. Olyan is lehet, hogy elküldöd, azt hiszed, hogy elment, pedig nem. Becsap. A te esetedben, egy hozzád kötődő lélek lehet. Tudd meg, mit akar, küldd el, de ha nem megy, akkor kell a pap.
Ha nem gonosz lélek, megkéred, hogy menjen el, mert zavar, ilyenkor, álltalába tovább nem is zaklatnak. Én is hallottam már mély hangon valami érthetetlen mondatot. Egyszer a nevemet is mondta. Van egy pap barátom, aki azt mondta, hogy az avalami, az nem jót akart. Egy gonosz entitás volt.
Nem tudom, hogy elment-e vagy mi, de már egy ideje nem érzem, hogy itt van, fura dolgokat sem hallok. Vagy az is lehet, hogy elhiteti velem, hogy elment, pedig itt van, majd egy bizonyos idő után megint jelentkezik. Nem tudni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!