Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ezek a jelek mire...

Szerintetek ezek a jelek mire utalnak?

Figyelt kérdés
Nem vagyok bolond de néha néha időnként gyerekkoromtól furcsaságokat érzékelek aztán ezek abbamaradnak hol hosszabb idő telik ez ezek között hol rövidebb.Gyerekkoromban este féltünk öcsémmel a sötétben .Öcsém egyik játékrepülője hajnalban mindig magától mozgott volt kereke és előre hátra ment magától huzat nélkül ablak nem volt nyitva és mindig hajnalban.Na meg sokszor felkeltünk rá mindketten vagyis inkább minden este nem keltünk fel rá de mikor felkeltünk ez volt. Kamaszkoromban néha volt lépcső kopogás mint mikor megyünk fel-le rajta ha valamelyik családtagom nem alvajárt akkor nem megmagyarázható.A születésem elött meghalt apai nagymamámmal álmodtam kétszer ilyenkor.Aztán idősebb kamaszkoromban a plafonventillátort nyáron beállítottam mindig átállt erősebb fokozatra vagy éppen leállt aztán beállítottam megint és elaludtam de reggel nem úgy volt .Falon meg voltak ilyen apró firkák amiket reggel leradíroztam.Jelenleg fősulis vagyok és már másik albérletben de az előzőben néha érdekes dolgok történtek.Persze a tulaj miatt költöztem el nem tulajdonítottam nagy jelentőséget ezeknek sosem.Egyszer első éven este épp egyedül voltam a lakásban és a másik szobából egy ordítás hallatszott. Anyáék meg férfihangot hallottak telefonba többször még mondták is hogy miket mondott úgy hogy olyankor nem volt ott férfi. Aztán második évemen vizsgaidőszakban úgy éreztem bejön lakótársam a konyhába ahol tanultam( persze egyedül voltam és ezt elfelejtettem) és fehér alak jött be meg nagyon hideg lett.Huzat nem lehetett megint semmi sehol nem volt nyitva. Lakótársnőim közül az egyik szintén tapasztalta a férfihangot.Ráadásul hajnalban többször megmagyarázhatatlan puffanásokra keltem. Nagyon mély hangra keltem egyszer hajnalban mint mikor valaki beszól.Egyszer a falon foszforeszkált valami aminek az eredetét nem tudtam kideríteni. Most az új albiban nem tapasztaltam még jelenségeket. Az előző az öreg ház volt meg öreg volt a többi ott lakó is.

2016. febr. 4. 21:44
 1/10 anonim ***** válasza:
22%
Jajj nem kellet volna annyit kábszizni :)
2016. febr. 4. 22:38
 2/10 A kérdező kommentje:
még alkoholt sem fogyasztok.
2016. febr. 4. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
34%
Fogyassz alkoholt attol ellazulsz
2016. febr. 5. 00:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Aki meg nem a témában ír kommentet az szopjon szamarat.
2016. febr. 5. 01:19
 5/10 anonim ***** válasza:
ez egy szellem volt, ne nezz hulyenek de az, egy itt ragadt szellem aki nem tudott atjutni az o vilagaba. kovacs magyar andras, es villas bela is tanit roluk. ha zaklatnak ujra, mondhatod nekik szepen,tapintatossan, hogy ne zavarjanak, nem segithetsz rajtuk. pl. nekem egy parszor meg visszajott ez a szemely. de az 5_6 figyelmeztetesnel mar nem zavart tobbet. pl. igy hogy remalmok, hideg szoba, sarok, hangok zajok feher homalyos alak es az a rossz erzes, hogy neznek.
2016. febr. 5. 07:32
 6/10 Fleurr ***** válasza:
100%

Ugh, keress papot v költözz el. Ez segít, kivéve ha hozzád ragadt a szellem és nem a házhoz. A leirtak alapján sztem állandó "kísérőd" lehet. Érdekes h fogékony vagy az ilyenekre, holott én vagyok valódi sámán leszármazott. XD Én sosem találkoztam szellemekkel, anyám meg csomót látott. Na bumm.

Mondanám h fogadj fel ördögüzőt a házadhoz, de szerintem neked kéne valami tisztítás szerüség h a rád akaszkodó rossz szellemeket elűzzék. Aztán ha tovább is kisértenek, talán azért mert fogékony vagy rá és ezt ők érzik.

Gondolom nem segiettem sokat, hátha mások többet tudnak segiteni. Keress fel egy papot, lehetöleg katolikust. Biztos a ti katolikus templomotok mellett is van paplak, ahol csomó pap lakik.

2016. febr. 5. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem kell papot hívni. Első dolgod legyen, hogy tudd meg, hogy jó, vagy rossz szellem, és próbáld meg elküldeni. Akkor hívj papot, ha tényleg gonosz lélek. Azok nem akarnak el meni. Olyan is lehet, hogy elküldöd, azt hiszed, hogy elment, pedig nem. Becsap. A te esetedben, egy hozzád kötődő lélek lehet. Tudd meg, mit akar, küldd el, de ha nem megy, akkor kell a pap.

Ha nem gonosz lélek, megkéred, hogy menjen el, mert zavar, ilyenkor, álltalába tovább nem is zaklatnak. Én is hallottam már mély hangon valami érthetetlen mondatot. Egyszer a nevemet is mondta. Van egy pap barátom, aki azt mondta, hogy az avalami, az nem jót akart. Egy gonosz entitás volt.

Nem tudom, hogy elment-e vagy mi, de már egy ideje nem érzem, hogy itt van, fura dolgokat sem hallok. Vagy az is lehet, hogy elhiteti velem, hogy elment, pedig itt van, majd egy bizonyos idő után megint jelentkezik. Nem tudni...

2016. febr. 6. 13:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Alvás közben sokszor lép az ember asztrál síkra, ott zajlanak események, találkozók. Az elhunytak, ha nem tudnak tovább lépni ún. közteslétbe rekedhetnek. Az elhunytak sokszor ragaszkodásuk révén helyekhez (épületek) kötődnek, esetleg tárgyakhoz, személyekhez. Nem kell e képességtől meijedned, inkáb fejlesztened kellene, hogy a későbbiekben, mind az élőkön és fizikailag nem észlelhető, segítséget kérő már nem élő "személyeken" segíteni tudj! Ha csak elküldöd (távozz, ne zavarj, stb.)az nem segít rajta, máshol újra felbukkan, érzékelhetővé válik (mondhatnád: az legyen más problémája - és ezzel a kijelentéssel már el is buktál)! Át kell, át lehet őket segíteni, hogy az élet körforgásába újra szerepet kaphassanak és tovább tanulhassanak. Megfelelő segítséggel még a rosszindulatúakat is meglehet törni és jobb belátásra bírni. Kivételt képeznek az ember által teremtett és elszabadult elementálok, rossz szellemek és démonok.
2016. febr. 22. 13:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Na csak most olvasom köszönöm azoknak akik komolyan vették a kérdesem. Amúgy szerintem is inkább szellem ennyi dolog nem lehet véletlen. Lehetne halott nagyim is akár aki pont a születésem elött halt meg. De más is lehet persze. Most már újabban én nem tapasztaltam semmit de amikor a párommal aludtam az albérletben ő mesélte reggel hogy a gépem billentyűit valami nyomkodta és a konvektorra is mintha rácsapott volna valami. Ekkor meg felkeltem és mivel szkeptikus ezért nem tudta a dolgot hova tenni. Amúgy a hideg szoba jellemző dolog az álmaim meg szinte mindig furcsák már amikor emlékszem rá.Egyébként azért nem biztos hogy halott nagyim mert többször álmodtam fiatal sötét hajú lányról kamaszkorom óta.Egyszer a hajam tépkedte álmomban kamaszként és hullott is rendesen bár még most is sok hullik ki így nem tűnik jóindulatúnak viszont egyre kevésbé érzékelem a jelenlétét szinte már nem is tapasztalok semmit sem újabban. Maximum álmon belül.Mondjuk kb egy hónapja amikor a páromnál aludtam akkor a villany folyamatosan fel-le kapcsolódott a fürdőjükben üvegajtaján keresztül láttam meg a szülei is látták és kiment az apja megnézni mivan aztán befejeződött.
2016. febr. 25. 17:53
 10/10 anonim válasza:
Szerintem a nagyapád vagy nem tudom már kit írtál, lehet őrangyal, vagy ilyesmi idézzétek meg valakivel akár szakértővel és kérdezzétek meg mit szeretne
2016. febr. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!