11/17 anonim válasza:
Honnan tudod hogy nem a menjbe vagy?
Eddig mindig trollkodásnak olvastam a neved, de most vettem észre hogy troll kondás vagy. Ha tudsz angolul akkor úgy is kezdődhetnél hogy controllkondás és ha kivonsz belőle egy el betűt akkor azt jelenti hogy irányítkondás.
12/17 A kérdező kommentje:
Hátha ez a mennyország inkább lennék a pokolban. És nem vagyok olyan kreatív, ez a név csak úgy jött a semmiből, bár sokan már szóvá tették.
2016. jan. 13. 22:56
13/17 Missi_Key válasza:
Azért vicces elképzelni ahogy Isten légiósai viccből azon versengenek melyikük tud távolabb hátrafele repülni XD
14/17 anonim válasza:
Képzeld el, ahogy egy angyal, hátrafelé repül. Szerintem túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen.
15/17 Közveszélyes Kontár válasza:
megnyugodhatsz mert a pokolban inkabb vagyunk mint a mennyben
tudnak repulni hatra fele altalaban de nem mind
16/17 Good boy válasza:
angyaloknak van humorérzékük
17/17 anonim válasza:
ha a segünkel eszünk a szánkon szarunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!