Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az angyalok tudnak hátrafelé...

Az angyalok tudnak hátrafelé repülni? 🔞

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 18:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy nem a menjbe vagy?

Eddig mindig trollkodásnak olvastam a neved, de most vettem észre hogy troll kondás vagy. Ha tudsz angolul akkor úgy is kezdődhetnél hogy controllkondás és ha kivonsz belőle egy el betűt akkor azt jelenti hogy irányítkondás.

2016. jan. 13. 20:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Hátha ez a mennyország inkább lennék a pokolban. És nem vagyok olyan kreatív, ez a név csak úgy jött a semmiből, bár sokan már szóvá tették.
2016. jan. 13. 22:56
 13/17 Missi_Key ***** válasza:
Azért vicces elképzelni ahogy Isten légiósai viccből azon versengenek melyikük tud távolabb hátrafele repülni XD
2016. jan. 14. 01:45
 14/17 anonim válasza:
Képzeld el, ahogy egy angyal, hátrafelé repül. Szerintem túl vicces ahhoz, hogy igaz legyen.
2016. jan. 14. 03:40
 15/17 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

megnyugodhatsz mert a pokolban inkabb vagyunk mint a mennyben

tudnak repulni hatra fele altalaban de nem mind

2016. jan. 14. 15:44
 16/17 Good boy válasza:
angyaloknak van humorérzékük
2016. jan. 15. 17:02
 17/17 anonim ***** válasza:
ha a segünkel eszünk a szánkon szarunk?
2016. jan. 27. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!