Álmodta-e már más is, azt hogy autóval hátrafelé halad s nem tudja irányítani? Mit jelenthet?
még nem álmodtam ilyet. De valószínűleg azt jelentheti, hogy előző nap volt valami autós élményed.
Én futni szoktam álmomban, csak nem jutok sehova :S hiába erőlködöm nem jutok előre.
Meg mostanában mindig lelököm alvás közben a távirányítót az ágyról. Eddig 2 éjszaka alatt 3x történt ez, 2x be is kapcsolt a tv. Nah ez mit jelenthet vajon?
1.nek!
Azt, hogy túl sok tv-t nézel :)
A futás, meg hogy menekülnél a gondjaid elöl, de nem tudsz.
A kérdezőnek!
Bele lehet magyarázni, hogy túl sokat foglalkozol a múlttal (ugye hátrafelé mész), nem tudod irányítani, nem tudod irányítani az életed.
Hm először azt akartam írni, hogy nem álmodtam ilyet, de most eszembe jutott! húúú ez de furaaa
Jelentheti még azt is, hogy valamit vissza akarsz csinálni, meg nem történtté tenni, vagy megfáltoztatni...
Én mindig autóval álmodok:
Nem gyorsul a kocsi, hiába nyomom tövig a gázt.
Nem akar megállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!