Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Van olyan, vagy weblap ahol...

Van olyan, vagy weblap ahol meglehet nézni bármelyik háznak a múltját?

Figyelt kérdés
Mert vettünk egy nagyon régi házat kb. az 1900 as években épült. És gyakori a kísértet jelenség.
2015. dec. 27. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1) Nincs.

2) Földhivatalban kérdezősködj.

2015. dec. 27. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
a takarnet egy erre szolgáló rendszer, de csak ügyvédeknek küzjegyzőknek és bírósági végrehajtóknak elérhető.
2015. dec. 27. 22:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Na igen, akkor módosítom, közhalandóknak, átlag embereknek nincs ilyen.

Rendőrségi nyilvántartás is van, meg nemzetvédelmi is.

2015. dec. 27. 22:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Van ilyen facebook-csoport, csak zárt. Asszem, 100 ezós-t kell követned, és akkor bevesznek, nem ügy. Én egy hete kerültem be, és óriási! Csak kiposztolod hogy hol a hely, és már jönnek is a kommentek igazi JÓSOKtól! Szerintem keress rá.
2015. dec. 27. 22:28
 5/7 A kérdező kommentje:
[link] ez az?
2015. dec. 27. 22:38
 6/7 A.C.A.B ***** válasza:
59%
Nincs kedved a kísértetekkel, szellemekkel, és egyéb nem létező dolgokkal foglalkozni? Van megoldás! Rombold le a házat és építtess egy újat! Ilyen régi házakra úgyis csak költeni kell általában. Ezzel megnyugtathatod magad, és még az építőipart is támogatod, ami manapság úgyis elég rosszul áll. Sőt, bizonyos területig még engedélyeztetni sem kell újabban a terveket! Most éri meg új házat építeni! ( ja és így még a pénzéhes, csaló úgymond ,, jósok" társaságától is megkímélheted magad)
2015. dec. 27. 23:33
 7/7 A.C.A.B ***** válasza:
32%
Vagy ha esetleg nincs pénzed új házra, akkor add bérbe a házat mondjuk egy hónapra egy cigány ,,kiscsaládnak". Személyesen mernék rá garanciát vállalni, hogy a szellem egy hét után önmagától fog odébbállni, és még csak a ház környékére sem fog nézni soha többé. És ehhez szintén nincs szükség jósokra. Viszont egy lakberendező lehet, hogy elkell majd, ha újra szeretnél berendezést látni a házban ezek után, de valamit valamiért, olcsóbb mint az új ház építése. (Bár én továbbra is az építőipart támogatom!)
2015. dec. 27. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!