Évek óta bármelyik órára nézek a nap folyamán mindig 18:48-as időpont tűnik fel. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Évek óta nyomon követ a 18:48-as időpont, legalább heti 6-szor ebben a percben tekintek az órára bárhol vagyok. Sok embernél a 22:22-es időpont tűnik fel, de engem ez már kezd aggasztani, hogy ez egyre gyakrabban fordul elő velem. Ha bármilyen ötletetek van ezzel kapcsolatban, szívesen olvasnám :)
2014. okt. 15. 19:17
1/5 anonim válasza:
Elözö eletedben 1848-ban születtel.
2/5 anonim válasza:
velem is így van :D de a 1444-et meg az 1648-at is gyakran látom, ne tulajdoníts neki semmi jelentőséget, egyszerűen jobban figyelssz erre a számra :P
4/5 anonim válasza:
Új járvány van kialakulóban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__reinkarnacio-es-karm..
5/5 anonim válasza:
Erről nekem a 23-as szám című film jutott eszembe...
Nem tudom mi lehet veled, de ez elég fura. Talán már annyira beléd rögzült ez az időpont, hogy csak azért látod, mert látni akarod. Szerintem próbálj meg nem az időpontokkal foglalkozni, hanem tereld másra a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!