Az ember bármelyik korban reinkarnálódhat? Mondjuk, hogy ugyanabban a korban reinkarnálódik ahol jelenleg él?
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor te azt mondod, hogy egy ember összejön saját magával?
Mert ez így nem lehetséges.
Huo szépen kifejtette, hogy miért nem lehetséges.
Mert a léleknek teste van, így nem találkozhat saját magával, mikor csak egy van belőle.
Én számtalan írásotokat olvastam, melyben az áll, hogy a lélek bármelyik időben képes reinkarnálódni. A jövőben is, a jelenben is. Most pedig jöttök ezzel a szöveggel, de vajon minek? Hetente változnak a szabályok? Állítólag nincsenek fizikai korlátok és mégis ezzel jöttök? "lineáris idő", Ejnye-ejnye!
Kezdem úgy érezni, hogy én jártasabb vagyok a témában, mint ti, akik hisztek benne!
A reinkarnáció nem ezt jelenti akkor sem.
Lélek egy van, hasonló ember lehet több, aki hasonló lelki adottságokkal, vagy hasonló, esetleg ugyanolyan szintű rezgésekkel bír, mint a másik. De lélek csak egy van, az nem osztódik. Mindenkinek egy lelke van.
Tételezzük fel, hogy "Sanyi" leszületett a Földre, él boldogan és vidáman. Majd megszületik "Ágnes", aki ugyanaz, mint Sanyi. Ez nem reinkarnáció. Sőt ilyen nincs. Hisz, Sanyi egy lélek, Ágnes megint egy lélek, de ugyanazon szintű energiákkal, és rezgésekkel rendelkezhetnek, vagy pont egymás ellentettjei, és ezáltal kiegyenlítik egymást, és megtudnak lenni egymás mellett.
A reinkarnáció jelentése újjászületés. Azaz mikor meghalsz, és a lelked újjászületik egy másik testben valahol máshol, ahol szeretnéd, vagy ahol kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!