Hogyan működik a reinkarnáció? A földön egyre több ember van.
Valahogy csak létrejött az első, akkor miért ne jöhetne létre mégtöbb lélek?:P
Illetve nem csak emberek vannak.
Én személy szerint nem hiszek benne, de hogy egyre több ember van az még nem érv ellene
:)
Szerintem a lelkek intelligenciából állnak, kinek mennyiből.
A földön az intelligencia állandó.
:)
Viszont ha a nutellra nem mogoyoróból van, akkor miért ültették be Törökországot mogyoróval?:(
Miért vásárolja fel ezt az olaszországi nutella?:(
Ebben az esetben komolyan átvertek mindenkit
A reinkarnáció úgy működik, ahogyan az ember elképzeli azt, mert ahogyan a többi vallást és hit, a reinkarnáció is az emberek fantáziája. Azért van az, hogy ahány ember van a Földön annyi féle elmélet születik a reinkarnációról. Persze ezek kitalálói annyira biztosak magukban, hogy a kétkedés csíráját is elvetik, s jaj annak, aki ellent mer mondani. Akasztófát nekik és mágián égjenek!
Most biztosan szívesen bitófára kötnétek, de hál'Istennek jó messze vagyok tőletek, háhá! Jaj, mit akarsz azzal a villával hatos? Szúrnál mi? Tudtad, hogy az intelligencia sem állandó? Lásd Pataky Attilát! xdd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!