Ti éreztetek már ilyet?
Én ezt most komolyan kérdezem és nem szeretném, hogy trollkodjatok.
Sokszor (szinte mindig) azt érzem, hogy egy lélek vagyok és nem az vagyok akibe be vagyok zárva. Na most ez nem tudom mennyire érthető így... tehát úgy érzem, hogy én ezt a testet csak használom valamire, hogy mire azt még nem tudom. Én hiszek az előző életben de egyáltalán nincs semmi emlékem ezzel kapcsolatban. A másik dolog az, hogy úgy érzem, hogy nem ismerem magam eléggé. Ezek mitől lehetnek? Van még valaki így ezzel?
Ha nem csak használnád ezt a testet valamire, akkor az milyen volna? Le tudnád írni? Milyennek kellene érezned magad?
Elégedetlen vagy a testeddel?
Vagy azt hiszed, hogy az volna a normális, hogy a test használ téged és nem látsz túl az ösztöneiden?
Mi az, hogy nem ismered magad eléggé?
Mit akarsz megtudni?
Vagy teljesen máshogy viselkedsz, mint ahogy erőszakkal beadod magadnak, hogy milyen vagy?
A test a lélek "járműve". A test, a lélek és az elme szoros összefüggésben állnak egymással. Ezért van az is pl, hogy a negatív gondolatok és érzések tömkelege egy idő után megbetegíti a testet.
Az előző életekkel kapcsolatos emlékek előhozhatók hipnózisban.
Az ellen, hogy nem ismered magad eléggé, csak te tehetsz. Erre való az önismeret, meditáció és hasonló dolgok.
nekem "néha" /nem részletezem mikor/ :D de egyértelműen azt érzem hoyg én valahonnan máshonnan vagyok ebbe a világba csatlakozva.. furcsa érzés, lehet félelmetes is de jó.
a hátam kozepénél érzem olyankor
Enyhe deperszonalizációs zavar némi vallásos beütéssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!