Ti is éreztetek ilyet meditáció közben? Nagyon kellemetlen volt és megijedtem, szinte ki is zökkentett azonnal [Bővebben lent]
Meditáció közben mikor már teljesen ellazultam, egy 10 perc után pedig már egyre mélyebb állapotban éreztem magam és ekkor azt vettem észre, hogy a légzésem egyre rövidebb és rövidebb, míg a végén azt éreztem, hogy alig kapok levegőt, aztán elkezdtem fulladni és alig bírtam visszatérni a normális légzésbe.
Nagyon kellemetlen volt és ki is zökkentett.
Mitől lehetett ez? Ti is tapasztaltatok ilyet?
??? ??? xD
Igen, mint látod Matyinak hívnak...mi ebben a fura?
Értelmes válaszokat várok!!
Itt én válaszoltam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__5800..
3. válaszoló:
Oké, csak én nem transzcendens meditációt végeztem, hanem csak úgy simán, de még abban is szerintem amatőr vagyok...
Amúgy a légzésemre IS figyeltem...
#kérdező
"Amúgy a légzésemre IS figyeltem..."
Elhiszem neked, de a figyelem sokszor visszatér a gondolatra és ha sokáig időzöl a gondolatokon akkor változik meg a légzésed. Mindig térj vissza a légzésedre, ha nagyon zavartak a gondolataid, akkor meditálás elött 10-20-30 perc lazítást javaslok, hogy a gondolataidat lenyugtasd kellő képpen.
Értem...
Köszi a válaszokat!
1. nem meditációban voltál
2. Picinyke sötét oldaladat tapasztaltad meg. Ne akarj várat építeni a mocsárra!!!
Előbb terápiázz utána menj a sűrűjébe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!