Ti is ereztetek mar ilyet?
Figyelt kérdés
Nagyon furcsa erzes, es nem tudom hogy letezik e ilyen vagy esetleg bekepzelem, de sokszor van olyan hogy ugy erzem hogy amin most vagyok az nem az en utam, sokszor ugy erzem hogy nekem nem ezt kell csinalnom amit most hanem mast es talan erzem is s hogy merre kell mennem, meg hogy bennem tobb van mint amit most csinalok, pl, szakma. Valahogy olyan erzesem vanintha arra szulettem volna es ha egyre kozelebb vagyok a celjaimhoz,.sokszor deja vu erzesem van. Most ez micsoda? Nektek is volt mar ilyen? Aki abszolut nem hisz ebben az kerem kimeljen.2014. nov. 9. 23:58
1/6 anonim válasza:
"Valahogy olyan erzesem vanintha arra szulettem volna es ha egyre kozelebb vagyok a celjaimhoz,.sokszor deja vu erzesem van. "
Ezt a részét nem értem. A többivel együttérzek.
Én úgy vagyok vele, hogy mindennek az ellentetje is igaz. Ezt meg te nem fogod érteni.
2/6 anonim válasza:
Na megértettelek.
Ha egyszer ráéreztél, hogy mi a jó neked, akkor miért hiszed azt, hogy a sorsod és miért nem inkább csinálod?
3/6 A kérdező kommentje:
Egyreszt mert nem olyan konnyu megvalositani, masreszt pedig kicsi felek belevagni, mi van ha elbukom?! :/
2014. nov. 10. 00:34
4/6 anonim válasza:
Mit buksz el? Azt amit eleve nem birtokolsz?
Vagy azt, amid eddig van?
5/6 A kérdező kommentje:
Azt amit szeretnek birtokolni :)
2014. nov. 10. 00:50
6/6 HalandoVegtelen válasza:
Egyutt erzek veled, a deja vu pillanatok erdekesek, nallam altalabban akkor jelentkezik mikor ugy erzem hogy jo uton halladok, de pldul van olyan ismerosom, sot tobb is akinek meg soha sem volt dejavuja allitasa szerint :-/..... amugy javaslom hogy tuz ki magad ele egy celt es csak azt tartsd szem elott, semmi mast, mindig arra haladj, persze ha csak ugy erzed hogy jol valasztotal , de az elobb leirtakbol mar tudod merre kellene tartanod, hat akkor indulj el es kockaztas, nem baj ha a vegen elbuksz, sokszor ra kell dobenni hogy nem a cel elerese hanem az ut a lenyeg. A naplo iras sokat segithett, segit meg ismerni on magad, ostobasagnak hangzik de sokat segit tenyleg, neha olyan dolgokat fogalmazol meg papiron ami amugy a fejedben sohasem fogalmazodot volna meg, legalabb is nem alkotott volna telyes kepett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!