Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni? Éreztetek Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni? Éreztetek Ti is ilyet?

Figyelt kérdés
Januárban eldobott egy lány, egy másik fiúért, de én azóta sem tudtam kiheverni. A lánnyal azóta barátok vagyunk, minden nap találkozunk, de nincs olyan perc, amikor nem érezném azt, hogy megöleljem, vagy megcsókoljam. Nem bírok magammal szinte, meg akarom tenni, de nem tehetem..De nélküle is azt érzem, hogy vágyom azt, hogy valaki megöleljen, vagy csak egy szép szót mondjon.
2014. nov. 4. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne legyetek barátok, foglalkozz mással.
2014. nov. 4. 19:33
 2/3 Mr. Truth ***** válasza:

Nézzük a tényeket... Eldobott te meg barátkozol vele?

Akkor miért csodálkozol hogy hülye vagy?

2014. nov. 4. 19:33
 3/3 anonim ***** válasza:

Na igen...Ő dob ki téged másvalaki miatt,és ezek után még barátok vagytok??

Valahogy én nem lennék rá kíváncsi...szoba se állnék vele,nem hogy barátok lenni...Igy aztán soha nem fogod magad túltenni rajta,ha állandóan találkoztok...

Valószínűleg a szakítás miatt is,de szeretet hiányod van...ezért vágysz arra h öleljenek..

2014. nov. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!