Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ereztetek mar ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy fiu akit mist nagyon szeretek de erzem hogy nem o az a szemely akivel ugymond a jovomet el tudnam kepzelni pl hazassag csalad stb..de most nagyon nagyon szeretem. Ez miert van? Most csaknra van szuksegem de erzem hogy kesobbiekben nem tudnam vele elkepzelni.17/L2014. aug. 11. 23:47
2/10 anonim válasza:
Az emberek változnak. Ne a jövőre gondolj, hanem a jelenre. Lehet, ha megismered ez a véleményed is változni fog.
3/10 anonim válasza:
Szerintem így ne gyere vele össze, ezzel a hozzáállással. Nekem legalább is nagyon rosszul esne és ha megtudnám, én hagynálak érte ott.
4/10 A kérdező kommentje:
O ez a tipikus rossz fiu..nem tudom hogy fog e valtozni
2014. aug. 11. 23:49
5/10 anonim válasza:
már ne is haragudj első, de ő még nem NŐ, csak kislány.
6/10 anonim válasza:
Nem érdemes ilyennel összejönnöd, kérdező. Tudom, hogy ezekre buktok ti tinilányok, de te fogsz pofára esni. Mind azt remélitek, hogy majd Értetek megváltoznak és csak Értetek. Nem fognak. Én szóltam.
7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon is jol tudom de egyszeruen jelen pullanatban megorulok erte.
2014. aug. 11. 23:54
8/10 anonim válasza:
Menj bele, legalább nem fog csalódást okozni, mert te ugye megmondtad előre.
9/10 anonim válasza:
Ez olyan hülyeség. 17 évesen minek kell a házasságot, meg gyereket tervezni? Elég lesz 10 év múlva.Ha most nagyon-nagyon szereted, akkor legyél vele együtt. Élvezd ki amíg lehet. És ha jobban megismered, akkor lehet, hogy változni fog a véleményed.
10/10 anonim válasza:
gyere vele össze. csak a jelen erdekeljen.mert ha holnap pl.eluti egy busz (ne legyen ilyen) akkor mi lesz.annyi a lényeg hogy próbáld meg.érted meg fog valtozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!