Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megijeszt, hogy ezt érzem. Ti is éreztetek már ilyet?
Nagyon szeretem a barátomat, régóta tetszett, sokáig is vártam rá. De sokszor elmélkedtem már más fiúról (konkrét személy), elképzeltem, hogy milyen jót tudnék beszélgetni vele, stb. Sőt, van egy fiú, aki régebben tetszett, bátyám osztálytársa, és nemrég megjegyezte neki, hogy milyen jól nézek ki.. És az ilyenfajta úgymond visszajelzés annyira jól esik.. de ez nagyon megijeszt. Hogy azon gondolkodom, vajon mit gondol rólam, érdekel a véleménye.
Már azon is elmélkedtem, milyen lenne vele csókolózni.
Mert amúgy a barátomon kívűl mást nem szeretek, csak nagyon félek, hogy meginogok. Bűntudatom is van emiatt. Vagyis, hogy érdekel a más fiúk véleménye, hogy mit gondolnak rólam, jól esik, mikor tudom, hogy másnak is tetszem, de félek, hogy emiatt más fiúk iránt is érdeklődöm. Gondolom ez azért van, mert 14 éves vagyok. Most kövezzetek meg, mondjátok, hogy egy kis csitri vagyok. Most van először barátom, még nagyon új az egész szitu.
ne félj ,amíg csak elméleti az egész
másnál is van
#1. tudom..de ez ugye változni fog az évek során?
#2. huuh, picit megnyugodtam
3#. mindig is utáltam a barbikat, én inkább legoztam. még most is legoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!