Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, éreztetek már úgy, hogy muszáj lesütnötök a szemeteket? 17/L
Nem tehetek róla, de amikor az utcán megyek, és elmegy mellettem egy fiú mindig lesütöm a szemem vagy más felé nézek. Próbáltam már tenni ez ellen, de hiába minden, mert végül így is a földet bámulom.
Veletek történt már ilyen? Ha igen, mit tettetek ellene?
Velem mindig is ez volt, sose mertem mások szemébe nézni. Már annyira megszoktam, hogy nem is akarok tenni ellene, nem maradok le semmirõl ès nem kell ecsethajakat látnom. :D
L
Azért van mert van barátod? Mert az miatt én is mostmár lesütöm a szemem.
Elég jól nézek ki így gyakran mélyen a szemébe néztem a fiúknak, és utána elmosolyodtam ha már nem láttak, jól esett, és jót tett az önbizalmamnak is :D
Most már 4 hónapja lassan együtt vagyok a barátommal, és eleinte még mindig ezt csináltam, bár már lényegesebben kevesebb fiúval. De mostanra eljutottam odáig hogy inkább lenézek a földre vagy máshova, csak hogy véletlenül se találkozzon a tekintetünk a másik fiúval, mert bűntudatom lesz, vagy nem is tudom. Valószínűleg azért jött ez elő mert egyre jobban szeretem a barátom, de szóval igen, van hogy én is úgy érzem muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!