Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi van a szobámban?

Mi van a szobámban?

Figyelt kérdés

Már nem igazán értem, mi lehet, úgy döntöttem leírom ide, hátha kapok segítséget.

Pár napja kezdődött. Úgy érzem, mintha nem lennék egyedül. Vannak napok, mikor rémálmok gyötörnek egyfolytában. Pár napja egy tárgy magától mozogni kezdett. A villany fel-le kapcsolódik. Hangokat hallok. Kopogást, mintha ököllel vágna valaki a falra. Egyik este az ágyamnál hallottam a zajokat, mintha valaki az ágyamnál lenne. Nem olyan rég pedig írtózatos bűz volt a szobámba egy ponton csak. Úgy éreztem, mintha bűzös savanyú káposzta lenne (furcsa, mert a szobámban illatos dolgok vannak, friss a levegő, és takarítva sem olyan rég volt).

Nagyon szépen köszönöm a választ és segítséget.

2015. dec. 26. 16:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Most már egyre gyakoribb a zaj, a tárgy mozgatása, a kopogás. Kezdek kicsit aggódni.

Szentelt gyertyám van itthon.

2015. dec. 27. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elijeszteni, de nem valami jo dolognak a jelei a maguktol mozgo tárgyak, hangok, kopogások a falon, rémálmok, rosz szag...A kérdésedre egyszeruen válaszolok: szerintem egy démon. Most johetnek az oltogatások, a lenézések, sértegetések, nem érdekel. Ez az én véleményem, ebben hiszek ENNYI.
2015. dec. 27. 20:44
 13/19 A kérdező kommentje:

13:

Én is ettől tartok. Hogy került az ide?

2015. dec. 27. 21:50
 14/19 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, de azt igen, hogy észrevette, hogy fogékony vagy rá, vagyis érzékeled az ilyen jelenségeket, a szellemeket, meg őt is, és ezért ijesztget. Én meg hallottam olyat is, hogy egy ember ugy is "kaput" tud nyitani, ha nagyon sokat foglalkozik az ilyen dolgokkal, sokat gondol ilyenekre, akkor akaratlanu is, vagyis nem tud rola, de meg nyit egy ilyen kaput. Ugymond bevonzod a te világodba. Például. amikor egyedul vagy otthon, és pont az ilyen természet feletti dolgokrol gondolkozol, már kezdesz félni,és akkor árnyakat látsz a szemed sarkábol. Lehet hogy épp ezért halucinálsz vagy beképzeled magadnak. De mi van ha nem? Mi van akkor ha annyira belegondoltál, ráhangolodtál, hogy már mágnesként vonzottad oda magadhoz... Vagy valahogy igy tudnám elmagyarázni, elég nehéz lenne pontosan kifejezni magamat...
2015. dec. 27. 22:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem is van ilyen, hogy napokig rémálmok gyotornek, nem tudok aludni. Elmulik egy pár hétig. Majd megint előjon. Most megint ugy van, egy pár napja nem alszok, rémálmok gyotornek arra a pár percre, amikor végul sikerul elaudnom. Torz arcu emberszeru lényeket látok, akik rám orditnak felém jonnek, rám ugranak, mintha támadni akarnának. Például éjjel egykor elalszom, alszok egy 10 percet, de az alatt is ilyeneket álmodok. Egy pár ora mulva megint kb. 10-15 perc alvás rémálmokkal és igy egész reggelig...
2015. dec. 27. 22:20
 16/19 A kérdező kommentje:

15:

Ez az, hogy nem foglalkozom ilyesmivel. Vagyis mostanáig...

2015. dec. 27. 22:32
 17/19 anonim válasza:
76%
Fordulj Jézushoz, mert a gonoszon egyedül ő uralkodik és neked életet szánt, érted is meghalt.
2015. dec. 29. 20:50
 18/19 anonim ***** válasza:
80%
Üdv kedves kérdező, kérd az Atyát, hogy védelmezzen meg a rád leselkedő gonosztól Krisztus nevére, nyugodtan ha valaki nincs otthon, de ha otthon is van, szólítsd fel a körülötted levő entitást, hogy távozzon, mert nála sokkal hatalmasabb aki téged oltalmaz és nem dacolhat vele. Nyugodtan ismételgesd magadba a következőket is. "Ha Isten velem, ki ellenem?" "Bármit megtehetek Isten által, aki megerősített engem" "Még ha a halál árnyékának völgyében járok sem félek a gonosztól, mert te velem vagy, a te vessződ és botod azok vigasztalnak engem, asztalt terítesz ellenségeim előtt, elárasztod fejem olajjal, bizony jóságod és kegyelmed kísér engem minden napokon a világ végezetéig...." Hidd el az Atya sokkal nagyobb annál ami ott van ha valóban a gonosz képviselője van jelen. Tudom mit élsz át, ne félj, az Atya Isten a leghatalmasabb.
2015. dec. 29. 21:30
 19/19 anonim válasza:
nem tudom de régen nekem is volt ilyen de orvosoltam
2015. dec. 30. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!