A szobámban egész este egyenletesen kopog vmi. Mi lehet az? Már több hete hallom és nem akar elmúlni
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 09:52
1/24 Legoman válasza:
Biztos, hogy nem démon.
Más fura dolgok nem történnek? Lehet szellem is, de ha már hetek óta hallod, akkor valami másnak is történnie kellene.
2/24 anonim válasza:
kopogó szellem :D egyébként bármi lehet
3/24 anonim válasza:
Bekopog a szegénység és a nyomor hozzátok, vigyázz! :D
4/24 A kérdező kommentje:
az 1. válaszolónak:nem történik sok minden csak annyi, hogy a szék "recseg" mintha ülne rajta vki meg mintha járna valaki a szobában oda-vissza. jah és még mintha valaki mászna felfele a létrán(mert emeletes ágyam van és felül alszok).
2014. dec. 29. 11:08
5/24 anonim válasza:
Szerintem állj le a horrorfilmekkel. :D
6/24 A kérdező kommentje:
ez nagyon vicces volt. de hol van a poén? -.-
2014. dec. 29. 11:17
7/24 anonim válasza:
Ha nagyon vicces volt, tudnád, hol a poén. ;)
8/24 anonim válasza:
Szia!
Nyugi,biztos nem egy démon vagy kopogó szellem....
Az ilyen régi székek sokszor szoktam recsegni.
Próbálj meg ne egyből szellemre gondolni,hanem racionális magyarázatot keress.:)
9/24 A kérdező kommentje:
próbáltam de egyszerűen semmit se találtam.már miota elkezdődött a téli szünet azóta hallom.mert am kolis vagyok
2014. dec. 29. 15:21
10/24 anonim válasza:
Csótány rágja a diót vagy a cipőket valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!