Ilyen történt már veletek? Szerintetek tényleg szellem volt, vagy csak véletlen?
A törtétet:Még tavaly, október 13, péntek. Az egyik barátnőm félrehívott, hogy érdekes dolgot fog mondani. A suli udvarában egy hátul eldugott, rejtélyes helyre vitt. Elmesélte, Blody Mary történetét, és ki akarta probálni. Én persze hevesen tiltakoztam, de mivel én is érdeklődöm a paranormális dolgok után, belementem. Elmentünk a wcbe, és bezártuk magunkat egy fülkébe. Ki mondtuk 3 szor: Blody Mary, Blody Mary, Blody Mary...
Becsuktuk a szemünket.. egyszer csak robbanást hallottunk, és valami megszurta a nyakunkat. A mellettünk lévő tükör darabokra tört. Nagyon megrémültünk, rögtön megprobáltam kinyitni az ajtot, de be ragadt. A zárat össze-vissza rángattuk, de semmi. Becsönygettek. A nyakunk vérzett. Mind ketten sírtunk, dörömböltünk. A barátnőm felordított: KÉRLEK NE!!! Hirtelen az ajto kicsapodot, teljesen megdöbbentünk. Gyorsan felrohantunk, de az ora közepén rontottunk be. Intőt kaptunk.
A fülkében volt tükör?
A tanár meg nem ápolt le csak intőt adott?
Nem hinném, hogy kitalálta a kérdező.
Viszont maga a Blody Mary-s sztori az ebben a formában nem kivitelezhető.
Én ezt mind a hitre, akaratra és kíváncsiságra fognám.
Tudtátok, hogy amire készültök az egy "paranormális" dolog.
Nem tudtátok, hogy konkrétan mi fog történni, mit láttok de mégis mind a ketten hittetek benne hogy lehetséges.
(Személyes meglátás): Szerintem bevonzottatok egy negatív "lényt".
Nem mondom hogy démonok, szellemek stb. mert csak vita volna belőle, sok dolog létezik.
És mivel ti azt tulajdonítottátok ennek a lénynek, hogy negatív, sötét és rémisztő ezért ezzel a tulajdonsággal "ruháztátok" fel.
A gondolatokkal sok dolgot lehet teremteni.:)
Én ennél kreatívabb vagyok :Bementem az illem helyre találkoztam a
a haverommal , elkezdtūk csak a szaját majd a haver nevével és kijöttek a szörnyek. Minedenkiből zobit csináltak amíg ki húztam a kőből HellPatrol varázs kardját ami aranyból van és a minecraftban toomany item-el enchantoltam/varázsoltam el . Mondom HellPatrol én vagyok tudjátok mint a Judas Priest szàmban (Painkiller album 2. szàm) és akkor bele szúrom a kardot az meg nekicsesződik a falnak mer hát hátra lőkés 10 és mindenki megmenekül a zombiak meg meggyogyúlnak detoxban .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!