Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez véletlen...

Szerintetek ez véletlen lehet, vagy szellem? (nem kamu)

Figyelt kérdés
Múlt este elalvás közben elaludt a szobámban magától a gyertya(mindíg gyertyafénynél alszom el)az ajtón túlról zörejeket hallottam,felkeltem megnézni,meg begyújtani a gyertyát,felkapcsoltam a villanyt-rögtön kiégett az izzó,vettem a telefonom,hogy azzal világítsak,és ahogy megnyomtam egy gombot,rögtön kikapcsolt.Nyugodt maradtam,mert nem félek ilyesmiktől,de nem hagy nyugodni ez az egész.Nagyon régi házban lakom,azóta csináltam feng shui tértisztítást,de nem tudom,mi volt ez,és mit tehetek?arra is gondoltam,h ha ez egy szellem lehetett,fel kellene venni vele a kapcsolatot,h mit akar üzenni.Szerintetek?Tippek,tanácsok?23/f
2013. máj. 7. 22:43
 1/10 anonim ***** válasza:
5%
És hogy veszed fel vele a kapcsolatot? A lámpa alá állsz és beszélsz hozzá?
2013. máj. 7. 22:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Keress fel egy médiumot. Nem ismerünk téged, ha valóban azok történtek amiket írtál és tudod hogy az volt, akkor nyugodtan.
2013. máj. 7. 22:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Médiumot nem akarok,mert lehet hogy csaló,meg a családom vallásos,és nem engednék be:)Arra vagyok kiváncsi,hogy ez csak nekem tűnik parajelenségnek,vagy mások is így látják?
2013. máj. 7. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Véletlenek. Vannak ilyenek.
2013. máj. 8. 07:34
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Mikor elolvastam a feng shuis részt a mondandódban már akkor éreztem, hogy valami nem stimmel veled. Nem szoktál olyan banálisan egyszerű dolgokra gondolni, hogy a gyetya elalszik, mert talán huzat van? A villanykörte meg egyszerűen csak épp akkor égett ki. Talán túlságosan be voltál már trasalva ezektől és a telefonon a piros gombot nyomtad meg, hogy legyen fény... de túl sokáig nyomtad, így az szintén kikapcsolt. Ha még pluszban van benned egyfajta vágyódás a misztikus dolgok iránt, akkor könnyen belelátsz dolgokat a semmibe. Le merném fogadni, hogy azért alszol gyertya fény mellett, mert félsz a sötéttől, egyszóval beleképzelsz dolgokat a semmibe.

Ráadásul tuti, hogy valami egyháznak is a tagja vagy, mert azok hisznek minden hülyeségben.

2013. máj. 8. 09:23
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Megjegyezném még, hogy gyertya fény mellett aludni cseppet se tűzveszélytelen tevékenység... olyankor el kellene fújni a gyertyát! ;)
2013. máj. 8. 09:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztosan NEM szellem.Szellemek NEM léteznek, ezt talán Te is tudod:-))))
2013. máj. 12. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Semmiképpen se vedd fel egy szellemmel a kapcsolatot, mert megszállhat, és az elég rossz.. sürgősen keress fel egy spiritisztát!
2013. máj. 14. 21:37
 9/10 anonim válasza:

Hát ez a szellem dolog nem igazán lehetséges. Ez hányszor fordult már veled először? Volt-e valakid, aki a napokban meghalt, vagy közölni akart valamit veled, de már nem tudta?

Mert olyanokról hallottam már, hogy lehetséges, hogy van túlvilág, ahonnan visszajárnak az emberek lelkei, mert el kell intézniük még valamit, amit nem tudtak a valós életükben, mert meghaltak.

2013. máj. 16. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Könnyen lehet, hogy a régi ház miatt van. Mióta laktok ott, volt már előtte furcsa történés?

Hozzáértőt keress fel, ők meg tudják tisztítani a lakást, mert egy régi házban szinte mindig biztos, hogy volt már haláleset.

A kapcsolatot ne vedd fel vele, mert nem tudhatod mi a szándéka. Aztán meg te leszel a következő, akit gumiszobába dugnak, mert skizofrén lett. Határozottan elküldeni el lehet, de nekem is csak szakember tudott segíteni.

2013. máj. 16. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!