Szerintetek ez véletlen lehet, vagy szellem? (nem kamu)
Mikor elolvastam a feng shuis részt a mondandódban már akkor éreztem, hogy valami nem stimmel veled. Nem szoktál olyan banálisan egyszerű dolgokra gondolni, hogy a gyetya elalszik, mert talán huzat van? A villanykörte meg egyszerűen csak épp akkor égett ki. Talán túlságosan be voltál már trasalva ezektől és a telefonon a piros gombot nyomtad meg, hogy legyen fény... de túl sokáig nyomtad, így az szintén kikapcsolt. Ha még pluszban van benned egyfajta vágyódás a misztikus dolgok iránt, akkor könnyen belelátsz dolgokat a semmibe. Le merném fogadni, hogy azért alszol gyertya fény mellett, mert félsz a sötéttől, egyszóval beleképzelsz dolgokat a semmibe.
Ráadásul tuti, hogy valami egyháznak is a tagja vagy, mert azok hisznek minden hülyeségben.
Hát ez a szellem dolog nem igazán lehetséges. Ez hányszor fordult már veled először? Volt-e valakid, aki a napokban meghalt, vagy közölni akart valamit veled, de már nem tudta?
Mert olyanokról hallottam már, hogy lehetséges, hogy van túlvilág, ahonnan visszajárnak az emberek lelkei, mert el kell intézniük még valamit, amit nem tudtak a valós életükben, mert meghaltak.
Könnyen lehet, hogy a régi ház miatt van. Mióta laktok ott, volt már előtte furcsa történés?
Hozzáértőt keress fel, ők meg tudják tisztítani a lakást, mert egy régi házban szinte mindig biztos, hogy volt már haláleset.
A kapcsolatot ne vedd fel vele, mert nem tudhatod mi a szándéka. Aztán meg te leszel a következő, akit gumiszobába dugnak, mert skizofrén lett. Határozottan elküldeni el lehet, de nekem is csak szakember tudott segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!