Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha le vettek rólam egy szellem...

Ha le vettek rólam egy szellemet utána védve vagyok?

Figyelt kérdés

Voltam egy természetgyógyásznál és elvileg volt rajtam itt ragadt szellem, és levette rólam, a napfonat csakrámra mondta még, hogy gyenge, és evészavaraim is vannak.A rossz evés gyengítheti a csakrát vagy a csakra gyengesége miatt rossz az evés?

Nem tudom ezeknek mennyi a valóság alapja de egy próbát megér.Ezért kíváncsi vagyok hogy mi a véleménye azoknak akik ilyenekkel foglalkoznak. tegnap történt ez, de még nem érzem magam túlzottan jobban.egyébként kedvetlenség, fásultság, meg kudarctól való félelem, meg hasonlók jellemzőek mostanában a lelkiállapotomra.

2013. ápr. 27. 06:36
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
55%
ÓÓÓ...elmondom neked én 2 ilyen embernél voltam, és szinte semmi nem változott, mármint én személy szerint nem lettem egyáltalán jobban, sőt, mintha csak rosszabb lenne minden, még jobban tele vagyok gyűlölettel. Volt ott minden, szellemlevétel, csakratisztitás, energiaszintemet 150 % ra emelte meg ilyen hasonló baromságok, korábban hittem az ezotériában, de sztem nagy része kamu, felesleges pénzkidobás volt, én már csak tudom.. :(
2013. ápr. 27. 06:44
 2/33 anonim ***** válasza:
nem.
2013. ápr. 27. 06:45
 3/33 A kérdező kommentje:
Ettől tartottam :D de a csakrás dologban van valami, azt már csak utána olvastam itthon hogy melyiknek milyen tünetei vannak ha gyenge vagy ha túlpörgetett. De akkor ezek az emberek,sarlatánok vagy ők tényleg elhiszik amit mondanak?
2013. ápr. 27. 07:02
 4/33 A kérdező kommentje:
Meg egyébként van olyan aki volt természet gyógyásznál és azt mondták neki hogy nincs rajta szellem ?
2013. ápr. 27. 07:06
 5/33 anonim ***** válasza:
0%
4 Minek bolygatod fel magad körül a szellemvilágot?, ha azt sem tudod mi fán terem, és mint elefánt a porcelánboltban közlekedsz. Csak saját magadnak ártasz. Ráadásul olyan emberekhez keveredsz, akik nagyobb galibát csinálnak nálad, mint ami eddig volt.
2013. ápr. 27. 07:19
 6/33 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy mind sarlatán, de aki nem az az gondolom nem is nagyon hirdeti magát és kéri el a busás "jutalmat", minél nagyobb a csili-vili annál valószínűbb, hogy sarlatán az illető.
2013. ápr. 27. 07:32
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

A rossz etkezesi szokas, helytelen, egeszsegtelen eletmod artalmas, talan ezt kell megvizsgalnod, es valtoztatni ott, ahol erre szukseg van.

EGeszseges etkezes, rendszeres mozgas! Onbizalom, elfogadas, ismerd meg onmagad pl. kudarctol valo felelem, ez nem betegseg, egy benned levo szorongas, a kedvtelenseg a rossz eletmod, ahogyan elsz, tehat itt a gondolataidat vizsgald meg, a rossz, negativtol kell megszabadulnod stb.

2013. ápr. 27. 07:33
 8/33 A kérdező kommentje:
utolsó: épp ez az ,hogy egy ideje életmódot váltottam és, spoertolok is egészségesen eszek, csak az utóbbi időben rámjött egy érzés, és semmi sem érdekel és emiatt vannak evéssel is problémáim, tehát nem a rossz életmód váltotta ki hanem ez váltotta ki azt hogy már nem foglalkozok annyira az életminőségemmel.
2013. ápr. 27. 07:45
 9/33 anonim ***** válasza:
Nem kell hibáztatni, velem is ez van amióta azok az emberek árultak és árulnak el folyton, akikre a legjobban kellene, hogy számítsak, illetve akikért a legtöbbet tettem. Bármi kiválthatja a csalódottságot, főleg ha az ember csak nyel és nyel. Én azt javaslom, hogy ne bízz az emberekbe, mert ők csak csalódást okoznak, csakis magadba és fordulj kicsit befele, hívd a belső, felettes éned, illetve úgy érd el, hogy megtisztulj, és keresd a kapcsolatot, nem kell semmiféle közvetítő, ha a természetfölöttivel akarsz megismerkedni.
2013. ápr. 27. 07:51
 10/33 homo ludensz ***** válasza:
Talán valamit konyítok az ezotériához és mint mindig most is azt tudom ajánlani mindenkinek aki akár művelőjeként akár tárgyaként kerül vele kapcsolatba hogy egy egészséges kritikai szűrön át szemlélje a történéseket. A szellemet is mint fogalmat tisztázni illene és érthetően elmagyarázni annak aki ilyen jellegű problémával term.gyógyászhoz fordul.A csakratisztítás lehet hasznos ha szakszerűen végzik(kárt nem okoznak) azonban olyan hogy "itt ragadt szellem" vagy átok levétele már egy kicsit a pénztárca nyitogatás fogalomkörére kacsintgat. Nem is lenne ez probléma ha ingyen,szívességből csinálnák mert talán megnyugodna az alany és kilábalna abból a mentális gödörből amely az evését vagy élethelyzetének jelenlegi megélését generálja.
2013. ápr. 27. 08:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!