Ha le vettek rólam egy szellemet utána védve vagyok?
Voltam egy természetgyógyásznál és elvileg volt rajtam itt ragadt szellem, és levette rólam, a napfonat csakrámra mondta még, hogy gyenge, és evészavaraim is vannak.A rossz evés gyengítheti a csakrát vagy a csakra gyengesége miatt rossz az evés?
Nem tudom ezeknek mennyi a valóság alapja de egy próbát megér.Ezért kíváncsi vagyok hogy mi a véleménye azoknak akik ilyenekkel foglalkoznak. tegnap történt ez, de még nem érzem magam túlzottan jobban.egyébként kedvetlenség, fásultság, meg kudarctól való félelem, meg hasonlók jellemzőek mostanában a lelkiállapotomra.
"...kimagasló intelligenciára és nyitottságra vall a válaszod."
Ha arra nem is, némi irodalmi vagy filmes műveltségre mindenképp.
Neked is ajánlom, lazításképp a gonosszal folytatott ádáz csaták közepette.
Még tegnap este megejtettem ezt a "rituálét".
Mindent úgy, ahogy mondtad (kivétel a sál). Tükör előtt megjelentem pontban 24:00-kor. Világítás nuku, csak egy szokványos fehér gyertya a kezemben (égett), szóltam, hogy "jöhet a Sátán", meg "vidd a lelkem ingyé bér mentve". Csak a hangposta fiókja jelentkezett be... X) (ez vicc volt)
Megfordultam 3×, még Bloody Marit is hívtam már kínomban.
Legvégén elénekeltem az Ave Satani-t, de ez is eredménytelen volt.
00:15 körül meguntam az egészet és elmentem aludni.
Habár most hogy így mondod, kissé szorulásom volt reggel, de nem hiszem, hogy ez a gonosz műve lenne. Inkább az amit ettem előtte.
A piros kezet nem nyomom meg, mert látom, hogy te ezt komolyan veszed és az okkultizmusba vetett vágyaid eltompítják a realitás határát.
Én 16 évesen mély depresszióba estem és elmentem egy természetgyógyászhoz. Ő mondta, hogy van rajtam 7 szellem, 3-at előző életemből hoztam. Négyet le tudott rólam szedni és én csak azt tudom mondani, hogy igen, olyan voltam utána, mintha kicseréltek volna. Kérdeztem én is, hogy most akkor a 3 "maradékkal" mi lesz, mire az volt a válasz, hogy azt majd magamtól dobom le.
A szellemek - és itt értem azokat, akiket az emberiség rossznak nevez - a félelemből táplálkoznak meg a gyengeségből. Akik például immunrendszerüknél fogva is gyengébbek, sokkal sebezhetőbbek. Természetesen léteznek olyan "kapuk", melyeken átmenve - azaz beavatottá válva, védve vagy tőlük nagyobb mértékben, de ha ilyen rossza szellemekkel találkozol, az mindig legyen egy jelzés, hgoy nem vagy jó helyen, nem érzed jól magad és ezen szükséges, hgoy változtass. Nagxyon fontos az optimizmus és a mosoly. Gyógyító hatása van, hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!