Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha le vettek rólam egy szellem...

Ha le vettek rólam egy szellemet utána védve vagyok?

Figyelt kérdés

Voltam egy természetgyógyásznál és elvileg volt rajtam itt ragadt szellem, és levette rólam, a napfonat csakrámra mondta még, hogy gyenge, és evészavaraim is vannak.A rossz evés gyengítheti a csakrát vagy a csakra gyengesége miatt rossz az evés?

Nem tudom ezeknek mennyi a valóság alapja de egy próbát megér.Ezért kíváncsi vagyok hogy mi a véleménye azoknak akik ilyenekkel foglalkoznak. tegnap történt ez, de még nem érzem magam túlzottan jobban.egyébként kedvetlenség, fásultság, meg kudarctól való félelem, meg hasonlók jellemzőek mostanában a lelkiállapotomra.

2013. ápr. 27. 06:36
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
A sál az meg fölösleges!
2013. ápr. 27. 22:30
 22/33 anonim válasza:
Szabad akaratod van ember,kiváncsiságodat dijazom ,de nem tudod mibe tenyerelsz bele.Egy valamit jegyezz meg:21 napig a rendelkezésedre állok,mert igy érzem korrektnek.Csináld ha akarod de a cicic gyeregonosz nem jelent semmit.Adj nyugodtan piros kezet ha akarsz ,én 21 napig segédkezet adok mert tudom hogy szükséged lessz rá.csak rendesen csináld és korrektül ,kellő komolysággal.Annyi biztos hogy te ebből nem fogsz rendszert csinálni és három héten belül észre fogod venni hogy VANNAK ERŐK AMIKKEL NEM JÓ JÁTSZANI.A sálat azért csak rakd fel.
2013. ápr. 27. 23:41
 23/33 anonim válasza:
Még valami:ha gyereked van akkor határozottan ne tedd,vagyis na akkor amikor egy födél alatt vagytok.és ezt vedd komolyan,mert a saját életeddel azt tehetsz amit akarsz de egy gyerek nagy felelősség.Most az egyszer ne az egód irányitson.köszönöm.
2013. ápr. 27. 23:50
 24/33 anonim ***** válasza:
Meglátja az anyósát??? :D
2013. ápr. 28. 08:49
 25/33 anonim ***** válasza:

"...kimagasló intelligenciára és nyitottságra vall a válaszod."

Ha arra nem is, némi irodalmi vagy filmes műveltségre mindenképp.

Neked is ajánlom, lazításképp a gonosszal folytatott ádáz csaták közepette.

2013. ápr. 28. 09:05
 26/33 anonim ***** válasza:

Még tegnap este megejtettem ezt a "rituálét".

Mindent úgy, ahogy mondtad (kivétel a sál). Tükör előtt megjelentem pontban 24:00-kor. Világítás nuku, csak egy szokványos fehér gyertya a kezemben (égett), szóltam, hogy "jöhet a Sátán", meg "vidd a lelkem ingyé bér mentve". Csak a hangposta fiókja jelentkezett be... X) (ez vicc volt)

Megfordultam 3×, még Bloody Marit is hívtam már kínomban.

Legvégén elénekeltem az Ave Satani-t, de ez is eredménytelen volt.

00:15 körül meguntam az egészet és elmentem aludni.

Habár most hogy így mondod, kissé szorulásom volt reggel, de nem hiszem, hogy ez a gonosz műve lenne. Inkább az amit ettem előtte.

A piros kezet nem nyomom meg, mert látom, hogy te ezt komolyan veszed és az okkultizmusba vetett vágyaid eltompítják a realitás határát.

2013. ápr. 28. 13:41
 27/33 anonim válasza:
nem csatázom ,pláne nem magammal mert t. illik minden bennünk van lazitásként pedig az is megteszi ha mosolyoghatok olyan embereken akik mindenáron nizonyitani akarják hogy milyen fasza gyerekek.Mondd barátom mit és kinek akartál bizonyitani éjjel tizenkettőkor a tükör előtt való bohóckodással?Nem érted?Ha nem hiszel benne nincs se jótündér se gonosz.Megértem a kiváncsiságod de előbb tanulj és azután gyakorolj mert tényleg elefánt vagy a porcelánboltba,és bocs ha megsértettelek.
2013. ápr. 29. 11:03
 28/33 anonim ***** válasza:
Figyu, mondtál nekem egy baromságot, én pedig szkeptikusan, de megtettem. Semmi se volt! Igen, magamnak bizonyítottam, mivel ez egy humbug. Te meg nekem akartál bizonyítani, ezért tanácsoltad... és igen, semmi kedvem sincs már erről beszélni, mert még viccnek is gyenge.
2013. ápr. 29. 17:40
 29/33 anonim válasza:
Nem olvastam el minden kommentelőt. Viszont tényleg léteznek energiaszívó szellemek, rajtam is volt 4. Egy szellemgyógyász vette le rólam, viszont ő nekem teljesen ingyen csinálta. Azt is mondta, hogy ezek közül egy szellem nagyon próbált befolyásolni, és amikor döntésképtelen voltam emiatt volt. Ez tényleg igaz, mert soha nem tudtam dönteni. Mióta nincsenek rajtam sokkal könnyebben megy. Van aki nem hisz ezekben, addig amíg meg nem tapasztalja. :) A házunkban is volt két szellem azt is elküldtél. Ami valószínű, mert tudom, hogy anno egy bácsi meghalt itt. De megint történnek itthon fura dolgok, úgyhogy újra fel kell keressem ezt a gyógyászt.. Legalábbis megérdeklődni, hogy ő lát e valami furcsát. :D
2013. ápr. 30. 02:28
 30/33 anonim válasza:

Én 16 évesen mély depresszióba estem és elmentem egy természetgyógyászhoz. Ő mondta, hogy van rajtam 7 szellem, 3-at előző életemből hoztam. Négyet le tudott rólam szedni és én csak azt tudom mondani, hogy igen, olyan voltam utána, mintha kicseréltek volna. Kérdeztem én is, hogy most akkor a 3 "maradékkal" mi lesz, mire az volt a válasz, hogy azt majd magamtól dobom le.

A szellemek - és itt értem azokat, akiket az emberiség rossznak nevez - a félelemből táplálkoznak meg a gyengeségből. Akik például immunrendszerüknél fogva is gyengébbek, sokkal sebezhetőbbek. Természetesen léteznek olyan "kapuk", melyeken átmenve - azaz beavatottá válva, védve vagy tőlük nagyobb mértékben, de ha ilyen rossza szellemekkel találkozol, az mindig legyen egy jelzés, hgoy nem vagy jó helyen, nem érzed jól magad és ezen szükséges, hgoy változtass. Nagxyon fontos az optimizmus és a mosoly. Gyógyító hatása van, hidd el :)

2013. ápr. 30. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!