Ha le vettek rólam egy szellemet utána védve vagyok?
Figyelt kérdés
Voltam egy természetgyógyásznál és elvileg volt rajtam itt ragadt szellem, és levette rólam, a napfonat csakrámra mondta még, hogy gyenge, és evészavaraim is vannak.A rossz evés gyengítheti a csakrát vagy a csakra gyengesége miatt rossz az evés?
Nem tudom ezeknek mennyi a valóság alapja de egy próbát megér.Ezért kíváncsi vagyok hogy mi a véleménye azoknak akik ilyenekkel foglalkoznak. tegnap történt ez, de még nem érzem magam túlzottan jobban.egyébként kedvetlenség, fásultság, meg kudarctól való félelem, meg hasonlók jellemzőek mostanában a lelkiállapotomra.
Hiába sportolsz és eszel egészségesen, ha belül már meguntad az életedet. És mivel "belül" van, ezért külső dolgok nem fognak segíteni rajta, vagyis magadtól kell változnod, nem a kuruzslóktól. Szerintem ők arra játszottak, hogy majd jól elhiszed, hogy jobb lett az életed és ez placebó hatásként igaz is lesz. Csak sajnos nem jött be. Inkább nézz vígjátékokat, találkozz olyan emberekkel, akik nem hoznak le az életedről, sétálgass a természetben, forró fürdő esténként, stb.
2013. ápr. 27. 08:54
12/33 Illusi0n válasza:
Én azt tudom, hogy kötés oldásnál rendelnek melléd védelmező entitásokat, ezek megvédenek hasonló negatív behatásoktól.
Dehogy rád ragadt szellem, ez nekem már itt "büdös".
A másik dolog, hogy ismerek olyat, aki tényleg ért hozzá (nem tanulta az ezo tévéből meg ilyenek), és nem humbukk (ő például ilyen generációs családból származik). De sajnos rengeteg "kuruzsló" van, szóval erre a kérdésre nem igazán lehet válaszolni (sem a körülményeket, sem a személyt nem ismerjük).
2013. ápr. 27. 10:09
13/33 anonim válasza:
Az a gond, hogy ugyanúgy visszajön. A gondolkodásodon változtass, abba kötődnek a szellemek is
2013. ápr. 27. 10:30
14/33 A kérdező kommentje:
Nem pont ezeket a szavakat használta hogy "rád ragadt szellem" csak csinált valamit miközben csukva volt a szemem és hallottam h mondja hogy " nem kell ő neked menj tovább a fény felé" meg ilyesmik és utána kérdeztem hogy volt-e rajtam valami.
2013. ápr. 27. 10:30
15/33 A kérdező kommentje:
hát igen azon kell változtatni, de akkor meg az van hogy nincs értelme elmenni semmi ilyenhez mert úgysem tud segíteni csak én magamon. de akkor meg mi az amit csinálnak:D
2013. ápr. 27. 10:33
16/33 anonim válasza:
Elszedik tőled a pénzt.
2013. ápr. 27. 11:20
17/33 anonim válasza:
Csk józan paraszti ésszel gondolkodj el azon amit irok.Remélem segiteni tudok.Tehát:a pozitiv és negativ gondolatok hatnak az életenergiádra ezt azt hiszem te is észrevetted.Jó dologra gondolsz jobb kedvü leszel rossz dologra akkor lehengolódsz.Tehát ebből az következik hogy a pozitiv gondolat regenerál a negetiv degenerál.Vagyis a gondolatnak teremtő ereje van és ez nem hit kérdése.az élethez való hozzáálásodra nagy hatással csak a saját gondolkodásmódod tud hatni.Változz meg és megváltozik körülötted a világ...de basszus ez nem egyszerü -mondják sokan.Sugok neked ...egyszerübb mint gondolnád.Talán kezdd azzal hogy minden este lefekvés előtt gondolatban nézd vissza az egész napod és keress egy olyan momentumot (lehet történés cselekvés vagy csak egy gondolat egy AKÁRMI)ami jóérzéssel töltött el,és visszagondolva is egy picit el tudnál mosolyodni rajta.Ilyen mindig akad a nap végén sőt ahogy egyre többször keresel annál többet találsz bármilyen pici legyen is kezdetnek elég,ezt csináld minden este 21 napig,és az eredmény magáért beszél,21 nap mulva küldj visszajelzést.A szellemet meg ne egy fehér lepedős faszinak kel elképzelni hanem inkább egy dimenziók közötti energiamintának(energiahalmaznak )ami lehet negativ is.DE pozitiv is.és ha ért hozzá valaki akkor tudja semlegesiteni (elküldeni :) )De mivel ugy gondolom nem egyik napról a másikra kerültél ilyen hejzetbe ugymond,akkor bizonyos lefutási ideje kell legyen annak a bizonyos szelleműzésnek is.ha még érdekel valami priviben megtalálsz energiagyógyászattal is foglalkozom,és szivesen segitek bárkinek aki kéri...és nem pénzért!!!Ezt a technikát próbáld ki ,az a lényege hogy minél több pozitiv gondolattal merülsz álomba annál kiegyensulyozottab lessz a másnapod és lassan átprogramozod magad pozitivabb irányba.Nem kell elhidd csa próbáld ki.
2013. ápr. 27. 16:40
18/33 anonim válasza:
100 macska 9 macska, keresztet vetsz, ezzel kész a finom babona madzag. Ezt tett bele főzelékbe, vagy levesbe (ez már majd mind1) és edd meg!
Megegeresedel tőle!
2013. ápr. 27. 21:02
19/33 anonim válasza:
Az utolsó válaszolónak:kimagasló intelligenciára és nyitottságra vall a válaszod.Ha rózsaszinű gőződ sincs az ezoteriáról,a spiritualitásról akkor mit keresel ezen az oldalon? Ugy vélem csak azt hiszed el amit az öt érzékszerveddel érzékelni tudsz :látás hallás szaglás izlelés tapintás.Gondolkodj el a saját agyadon komám...látad már?szagoltad?Hallottad?milyen az ize és az állaga?....Te csak HISZED hogy van neked olyan komám...ez nem baj,csak ha már elhitted hogy van akkor tedd egy kicsit nyitottabbá ,mert vannak olyan dolgok amikkel nem érdemes poénkodni.Szórakozni nem egy olyan ember kérdésein kellene aki segitséget kért legyen az bármi.És ha nem hiszel a láthatatlan világ létezésében állj oda pontban éjfélkor a tükör elé tarts egy gyertyát meggyujtva magad elé olts le minden világitást és kérd hangosan a GONOSZT hogy lépjen be az életedbe ...nagyon szivesen látnám a képedet pár másodperc mulva....annyit azért ,ég hozzateszek hogyha nem akarsz diliházba kerülni köss a tükörre egy sálat.Garantáltan nagy élményben lessz rászed és mért ne tennéd meg ha ez is csak hókusz pókusz?
2013. ápr. 27. 21:50
20/33 anonim válasza:
Meg is teszem! Majd mondom, hogy "gonosz gyere, ne cic-cic"!
Majd leírom mi történt, oksa?
Ha nem jön a gonosz, úgy kapsz egy piros kezet, mivel rossz tanácsot adtál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!