Hisztek benne, hogy léteznek démonok és angyalok, és hogy létezik menny és pokol?
vajon a démonok és angyalok hisznek az emberekben?
lehet hogy olyan rég el vannak zárva a mennyben és a pokolban, hogy már nem is emlékeznek erre a világra, és az hogy embereknek fizikai testük is van csak egy régi mítosz a számukra...
odaát :) *high-five*
hányadik évadnál jársz?
van a hit, meg van a tudás. Miután tudsz valamit, azt senki el nem veheti tőled. Amíg nem tudsz, addig a belső hangot kell figyelni. Mindig megadja a választ érzések formájában, csak lefordítani nem mindig könnyű, mert addig is pörög az agy és a hülyeséget beleviszi.
Én tudom, hogy vannak mert. Mert egyrészt felvilágosítottak róla hogy vannak, elhittem. Másrészt tapasztaltan, végső soron láttam is már.
Onnantól kezdve, hogy láttam és kommunikáltam vele tudom.
+ menny és pokol abban a formában ahogy beetetik az embert nem létezik. Egyrészt magadnak teremtheted meg halál után. Kb úgy mint ahogy az álmokat is tudod irányítani. Eygszerűen azt hiszed, hogy oda kerülsz...
A másik értelmezése pedig a földi élet lehet, mert ez a pokol. A duális világ, amit a démonok irányítanak. Kell egy erő ami a kaikba húz, egy másik meg amit a forráshoz. Ide halsz le és mikor a tested leveszed, akkor születsz vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!