Szerintetek leteznek vámpírok?
Csak jo valaszokat kerek a hulyek hanyagoljanak!!
NA szoval mindent szeretnek tudni a vampirokrol hogy neznek ki?! Telleg örökké élnek?! Stb..
Szia, én egy vámpírvadász vagyok, tudok róluk pár dolgot!
Kinézet alapján onnan tudod megállapítani hogy vámpír-e, hogy délelőtt nagyon ráncosak és fehér a szemük, ezért nem nagyon mennek ilyenkor utcára. Délután, miután már hatott a Garnier bőrregeneráló kenőcs, esetleg kimerészkednek felmérni a terepet (nem igaz hogy bántja őket a napfény!). Délutánra már úgy néznek ki mint Edward. Elhagyatott utcákban vadásznak olyan hülyékre akik elhiszik hogy a vámpírok léteznek (mint te), ezért gyorsan megölik őket és elszívják a vérüket, nehogy elmondják bárkinek az igazságot. Miután este végeztek, denevérré változnak és hazarepülnek, majd 1 hétig alszanak a kofferjükben, majd ezután ismét ronda arccal ébrednek és kezdődik előről. A másik kérdés, hogy örökké élnek-e, a válasz nem, mert én levadászom őket. Ezért is nem látsz annyit, mert irtom őket százával. (szívesen)
Ja és bocs hogy nem sikerült elég kreatívra írni a kis sztorit, de így szombat "reggel" nem igazán vagyok a toppon :D
Vámpírok nem léteznek, max mesékben, filmekben.
S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!