Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vampirok leteznek? Nektek van...

Vampirok leteznek? Nektek van bizonyitekotok?

Figyelt kérdés

Eleg sokat olvastam a temaban de eddig olyan informaciot nem talaltam ami meggyozott teljesen.

Plusz lattam egy furcsa videot is(baratnomekkel tortent) akit erdekel irjon privatban.

2015. júl. 11. 00:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Nem léteznek, ne aggódj!

[link]

2015. júl. 11. 01:49
 2/21 anonim ***** válasza:
Energia vámpírokra viszont sok bizonyíték van.. :D
2015. júl. 11. 01:52
 3/21 anonim ***** válasza:
3%

Lucifer-666, amiről nincsen fogalmad arról kérlek ne okoskodj mindenhol. Vagy ha mégis van, akkor fejtsd ki értelem szerűen, hogy miért is véled így. (Itt pedig nem a ,,tudósok" véleményére volnék kíváncsi.)

Vannak. Elég ennyit tudnod. Ha érdekel bármi, akkor írjál privátban. Teljes körű és részletes leírást tudok adni a fajta jellemzőiről, viselkedéséről, képességeiről és még sorolhatnám. Tehát írj!

2015. júl. 11. 02:20
 4/21 anonim ***** válasza:
Persze, van néhány ember, aki porphyria-ban szenved.
2015. júl. 11. 06:50
 5/21 anonim ***** válasza:

Videót már láttál róla, és filmet már láttál róla? Mit olvastál a témában, hogy nem léteznek? Hogy a vámpírokat horror regényeknek köszönhetjük? Hány blogot olvastál, hány cikket? Látod nekem sok bizonyítékom van a nem létezésükre, mert nincs okunk pár kitalált szereplőről azt feltételezni, hogy létezik, sőt ez ellent mond a biológiai törvényeknek is, mert a vámpírok nem elevenek, tudod mit jelent, hogy nem elevenek? írjak még tovább? ;)

#3 Te meg nem a valóságban élsz nagyon jó lehet neked, sőt szinte irigyelek! Jah, és ne írjatok nekem nem akarok feleségül venni semmilyen vámpírcsajt, mert mindig ez a helyzet, hogy ha privátozni kezdek egy leányzóval azt hiszi járni akarok vele. xddd

Amúgy már egyszer megjártam a vámpírcsajjal, amikor elharapta nyakam. Én mondom óvakodjatok a vámpír rajongóktól. Nagyon-nagyon-nagyon óvakodjatok!

2015. júl. 11. 08:29
 6/21 anonim ***** válasza:
20%
Rengeteg minden mond ellent a ,,biológiai" törvényeidnek barátocskám. Azt pedig nem említeném meg, hogy léteznek más síkok és dimenziók is a sajátunkon kívül, amelyet bizonyos lények a ,,hatalmukba kerítettek" és éppen ebből származóan jönnek a mondák, hogy ,,A vámpírok láthatatlanná is képesek válni". Egyszerűen átlépnek az asztrálra és már nem is látod őket szabad szemmel. De minek is taglalom ilyen suttyónak ezt, mint neked. Menjél olvasgassál blogokat a többi suttyóval az oldaladon.. :)
2015. júl. 11. 10:09
 7/21 A kérdező kommentje:

" mert mindig ez a helyzet, hogy ha privátozni kezdek egy leányzóval azt hiszi járni akarok vele. xddd "

??????????????????? Neked nem pszichologusnal lenne a helyed? Hany eves vagy 12?? :D

2015. júl. 11. 10:11
 8/21 anonim ***** válasza:

Igen, energia vámpírok léteznek.

Viszont az amit a filmekben látsz, a paradicsomlét szívó szörnyetegek, tudomásom szerint nem léteznek.:)

2015. júl. 11. 11:59
 9/21 anonim ***** válasza:

,,A mai amerikai filmgyártás, és a szórakoztató média eláraszt bennünket olyan témákkal, melyeknek gyökere létező történelmi eseményekhez és személyekhez kötődik! Így van ez egy bizonyos Drakula gróffal kapcsolatban is, akinek valódi megfelelőjét Vlad Tepesnek hívták és 1431 és 1476 közt élt a mai Románia területén. Igazi hazája Havasalföld volt, melynek teljhatalmú fejedelme lett 1448-ban (alig 17 évesen) Ellenségeivel szembeni kegyetlenségei legendás és hírhedt alakká tették személyét. Így számtalan film és vámpír történet fűződik alakjához! De ki is volt valójában Vlad Tepes?"

[link]

-------------

Ő létezett. A "vámpírság" innen eredeztethető,de így sincs semmi valóságalapja. A média felkapta ,átformálta a mai sablonos vérszipolyokká,amit aztán minden tini bálványként kezdett el szimpatizálni.

De most komolyan..Szerinted ,ha léteznének,nem a lecsapolt áldozatokkal lenne tele a híradó?

2015. júl. 11. 12:05
 10/21 anonim ***** válasza:

"?????? Neked nem pszichologusnal lenne a helyed? Hany eves vagy 12?? "

Voltam már pszichológusnál azt mondta nekem, hogy bonyolult személyiség vagyok, de nem reménytelen. Viszont még nem vagyok 12 éves, hanem csak 6 éves agyilag. Ahányszor itt elkezdtem valakivel beszélgetni egy téma kapcsán, és az illető lány volt a vége mindig az lett, hogy engem akartak felszedni nem fordítva. Persze vannak kivételek, a másik verzió, hogy elsírják nekem az életüket. Én köszönöm, de nem kérek ebből. No privát!

2015. júl. 11. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!