Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vámpírok léteznek? Ti mit...

Vámpírok léteznek? Ti mit gondoltok errôl a témáról?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom rengeteg kérdés van már ebben a témában, valamint az internet is tele van legendákkal velük kapcsolatban, de engem mégis érdekelne a ti véleményetek.

Rajongok a vámpírokért, (Nem, nem a twighlight miatt, vagy más elb*szott vámpíros film miatt) valahogy mégsem hiszem, hogy léteznek. Mellesleg ha valaki tényleg az, akkor azt észre lehet venni? Mirôl?

2015. máj. 27. 12:09
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
64%

Én oviban tudtam meg, hogy vámpír vagyok...

Otthon pockot csomagoltak uzsonnára.

Soha nem felejtem el a gyerekek arcát, ahogy szűrnyülködtek hogy ficánkol a számban.

2015. máj. 27. 12:12
 2/26 anonim ***** válasza:
51%
Nem léteznek. Csak a folklór részei.
2015. máj. 27. 12:21
 3/26 anonim ***** válasza:
36%
Léteznek! Csak nem a filmbéli klasszikus vámpírokat kell érteni, hanem ők is emberek, akik egymás vérét isszák. Ők magukat vámpíroknak nevezik.
2015. máj. 27. 12:28
 4/26 anonim válasza:
36%
Igen léteznek, hozzám éjcakánként szoktak járni és kiszíjják a véremet. Nem hagynak békán , foltyon küvetnek ,rámjárnak. Azthiszem,.hogy a cullen család edjik tagja löhet.
2015. máj. 27. 12:42
 5/26 anonim válasza:
Bizonyitott teny, hogy Amerika valamelyik reszen eltek emberek akik vert ittak..sot meg lehet most is leteznek nemreg lattam a natgeon egy filmet ezzel kapcsolatban nezz utana a natgeo honlapjan
2015. máj. 27. 13:26
 6/26 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy azért meg is indokoljátok a válaszotokat, és nem csak pár mondatban intézitek el, esetleg viccet csináltok belôle. Ezen az oldalon van humor kategória is, tessék oda fáradni.
2015. máj. 27. 13:32
 7/26 anonim válasza:
58%
Akkor te miért nem odaírtál? :)
2015. máj. 27. 13:54
 8/26 A kérdező kommentje:
Mert én teljesen komolyan gondolom a kérdésemet. Azt hiszem erre van az oldal kitalálva.
2015. máj. 27. 14:02
 9/26 anonim ***** válasza:
58%

Már a humorba írtad alapból, ha nem tetszik a fogadtatásunk menj el valami hivatalosan is ezotériával foglalkozó oldalra ott kapsz segítséget, de ez itt a trollok világa

ha tetszik-ha nem nem tudsz ellene tenni, évek óta a trollok uralkodnak itt és ez így is marad míg meg nem szűnik ez a kategória.

2015. máj. 27. 14:21
 10/26 Crudius válasza:
66%

Én úgyvélem, hogy korábban voltak "vámpírok" de nem olyan éertelemben, ahogyan azt a kényvek leírták.

Rendes halandó emberek, akiknek voltak furcsa szokásaik.

A modern vámpírok Sem halhatatlanok és nem űzi őket el a kereszt vagy a fokhagyma.

Ők az életstílust szeretik, ami ehhez tartozik. Vannak ilyen társaságok manapság is.

Összegezve, amit vámpírnak gondolunk, az csak az emberi elme által kiszinezett valóság.

2015. máj. 27. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!