Vámpírok léteznek? Ti mit gondoltok errôl a témáról?
Tudom, tudom rengeteg kérdés van már ebben a témában, valamint az internet is tele van legendákkal velük kapcsolatban, de engem mégis érdekelne a ti véleményetek.
Rajongok a vámpírokért, (Nem, nem a twighlight miatt, vagy más elb*szott vámpíros film miatt) valahogy mégsem hiszem, hogy léteznek. Mellesleg ha valaki tényleg az, akkor azt észre lehet venni? Mirôl?
Én oviban tudtam meg, hogy vámpír vagyok...
Otthon pockot csomagoltak uzsonnára.
Soha nem felejtem el a gyerekek arcát, ahogy szűrnyülködtek hogy ficánkol a számban.
Már a humorba írtad alapból, ha nem tetszik a fogadtatásunk menj el valami hivatalosan is ezotériával foglalkozó oldalra ott kapsz segítséget, de ez itt a trollok világa
ha tetszik-ha nem nem tudsz ellene tenni, évek óta a trollok uralkodnak itt és ez így is marad míg meg nem szűnik ez a kategória.
Én úgyvélem, hogy korábban voltak "vámpírok" de nem olyan éertelemben, ahogyan azt a kényvek leírták.
Rendes halandó emberek, akiknek voltak furcsa szokásaik.
A modern vámpírok Sem halhatatlanok és nem űzi őket el a kereszt vagy a fokhagyma.
Ők az életstílust szeretik, ami ehhez tartozik. Vannak ilyen társaságok manapság is.
Összegezve, amit vámpírnak gondolunk, az csak az emberi elme által kiszinezett valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!