Vámpírok léteznek? Ti mit gondoltok errôl a témáról?
Tudom, tudom rengeteg kérdés van már ebben a témában, valamint az internet is tele van legendákkal velük kapcsolatban, de engem mégis érdekelne a ti véleményetek.
Rajongok a vámpírokért, (Nem, nem a twighlight miatt, vagy más elb*szott vámpíros film miatt) valahogy mégsem hiszem, hogy léteznek. Mellesleg ha valaki tényleg az, akkor azt észre lehet venni? Mirôl?
Néha arra ébredek, hogy elaludtam.
Láttam tegnap egy ácsot a kocsma előtt, a betont kopogtatta miközben hangosan elmélkedett arról, hogy miért nem majomkenyérfát ültetni a börtönök ablakába.
A jobb lábas papucsom (vagy popacsum, népiesen) furcsamód eltűnt, helyette egy pantallóba tekert WC deszkát találtam.
Bár állítólag én az evolúció csúcsát jelentem, mire elérem a teljesen kifejlett formámat, addigra meg leszek dögölve.
Mint Cell a Dragon Ball Z-ből, vagy Eddie Gluskin az Outlast-ből.
A fő az hogy: "Karate ni sente nashi."
Te tuti valami Genjutsu rabja vagy.
#16 bovebben.
Igen leteznek. Ahogy irtam nem egy kulon faj, ahogy a filmekben van.
A pontos okat nem tudom megmondani miert isszak.
Az ember minosege benne van a nyalban, verben es nemi valadekban.
Ha rakeresel talalsz, vagy mar biztos halottal arrol hogy veratomlesztes utan, illetve szervatultetest kovetoen telejesen megvaltozott az ember szemelyisege. Mas dolgok kezdtek erdekelni, mas hogy viselkedett.
Az azert van mert a masik ember minosege mar benne is jelen van.
A ver ivas ebbol adodoan egy hatalmas kitolas onmagunkkal. Nem veletlenul. Ez a sotet oldal. Erre vannak rakattanva egy csomoan. "Hogy idezzek demont?" Es tarsaik. Amikor a birka onkent megy a vagohidra.
Szoval roviden megegyszer. A vampirok satanimado verivok.
Rajongasz a vámpírokért. Magyarán a filmekben látottakért.
Ezek alapján számodra a vámpír az valamely filmbeli ábrázoláshoz hasonlatos, de nem hiszed, hogy az létezik. Viszont a kérdésed arra irányult, hogy ha valaki tényleg olyasmi, mint a filmekben, akkor azt fel lehet-e ismerni, és miről.
Érdekes... Ha hozzávetőlegesen végig gondoltad volna, akkor vagy nem teszed fel a kérdést, vagy direkt, csak azért is provokációból, hátha valakinek eljár a szája. De kár a gőzért.
A filmekben a vámpírok többnyire alig, vagy egyáltalán nem megkülönböztethetőek az emberektől. Mimicry. Így maradnak életben. Mivel hivatalosan az emberiség nem tud, és a Tudomány nem ismer el létezőnek "efféle fantázialényeket", ezért evidens, hogy felismerhetetlenek a valóságban. Úgy értem, furán néznek ki, de nem a "még normálistól" eltérően. Pl. bárki bemázolhatja fehérre az arcát (egyszer láttam is egyet fényes nappal az utcán egy goth-csajjal), ettől még nem 100% biztos, hogy vámpír. Ez olyan, minthogy attól, mert a babona szerint a farkasembernek összenőtt szemöldöke van, még nem biztos, hogy az ilyen illető tényleg az. Normális jelenség, utánozható.
Ha agyaras pasast látsz, az is lehet műfog. Szinte minden külsőséget lehet utánozni manapság, kivéve a fényvisszaverő szemet. De még akkor sem biztos, hogy vámpír. Lehet macskaember is, ki tudja? Vagy ha egy muksó 3-6 méter magasra ugrik, vagy úgy rohan mint a gepárd, vagy felbír emelni a feje fölé egy konténert...ettől még nem biztos, hogy vámpír. Herkules is képes lehetett ilyenre, meg Akhilleusz. Meg a pókemberhez hasonló genetikailag mutáns emberek. Úgy értem mesterségességében hasonló. Mint Mr. Hyde (Van Helsing-ben) vagy Hulk. Vannak egyébként, de nem olyan látványosak, mint az X-Menben. Az ilyen emberek általában a működésükben eltérőek a normálistól, és nem annyira fiziológiájukban.
Még az sem különleges, hogy valakinek megég a bőre a napfénytől, van ilyen betegség is.
Igen, vannak:
1./ vámpírdenevérek;
2./ emberi vámpírok a regény-/forgatókönyv emberi írók agyában,
3./ vámpír-emberek azok fejében, akiknél felzabálták a közeget az agyrágóbogarak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!