Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Vampirok leteznek? Nektek van...

Vampirok leteznek? Nektek van bizonyitekotok?

Figyelt kérdés

Eleg sokat olvastam a temaban de eddig olyan informaciot nem talaltam ami meggyozott teljesen.

Plusz lattam egy furcsa videot is(baratnomekkel tortent) akit erdekel irjon privatban.

2015. júl. 11. 00:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Rengeteg minden mond ellent a ,,biológiai" törvényeidnek barátocskám"

Hát persze, a halottak pedig éjjelente egy hatalmas bulit csapnak barátocskám. Tanulnál inkább biológiát, minthogy hülyíted magad a nem létező vámpíraiddal. Kíváncsi lennék milyen ismereteid vannak. Én nagyon otthonosan mozgok ebben a témában is. :P

2015. júl. 11. 12:57
 12/21 A kérdező kommentje:
#10 Szerintem senki nem akar neked privatot irni..akarmennyire erolteted.
2015. júl. 11. 14:01
 13/21 anonim ***** válasza:
Minden legendának van valami valóságalapja, csak nem úgy, ahogy te gondolod.
2015. júl. 11. 14:17
 14/21 anonim ***** válasza:

Uramatyám! Most már számomra is bizonyítást nyert hogy

Ezeket az oldalakat az általános iskolások használják

Unaloműzésként.Szerintem írjatok életkort is,de csakis az

igazat!

2015. júl. 11. 18:01
 15/21 anonim ***** válasza:

14-es válaszadónak.

Az elképzelhető hogy általános iskolások is használják ezt az oldalt, de nem hinném hogy kor alapján el lehet ítélni bárkit is.

Hidd el nekem, vannak olyan általános iskolások, akiknek több értelem szorult a fejébe mint a felnőttekbek...

De ha már annyira a kor-ra vagy kíváncsi, tessék én 15 éves vagyok, de ettől még nem kell degeneráltnak tekinteni senkit az idősebbekhez képest..

2015. júl. 11. 20:32
 16/21 fairi1 ***** válasza:

6-os

22%

"Egyszerűen átlépnek az asztrálra és már nem is látod őket szabad szemmel."

hajjajjj, agy baj az nagy baj.

Annyi világos a fantáziád élénk,és mindent meg tudsz magyarázni. Ám ez bizonyíték és tényanyag nélkül nem több mese gyerekeknek vagy alapanyag egy zs kategóriás filmhez.

Tényleg ha annyira szakértő vagy leírhatnád az összes ismeretedet, noname, max nevetnek az emberek valaki komolyan veszi, valaki meg ízekre szedi mert sok lesz benne az ellentmondás.

2015. júl. 13. 12:41
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Te rappernek erzed magad?
2015. júl. 13. 13:10
 18/21 fairi1 ***** válasza:

Kérdező

Nem ismered ezt "híres" szójátékot? Szted csak a rapperek tudnak ilyet vagy mi?

Pár alapvető szójáték felismerése alapvető műveltségnek kellene lennie, vagy ez csak az én generációmnál volt így?

Az eredeti kérdésedre válaszolva, én pl volt egy idő mikor sokat foglalkoztam a témával,hallottam pár érdekes beszámolót vagy olvastam leírást,de az a valóság semmiféle valódi bizonyíték nincs és nem fogsz kapni.

Miért is?

ha nem léteznek akkor egyértelmű a helyzet, ami nincs az nincs.

ha léteznek, elemi érdekük a tévinfók terjesztése, és a valódi infók védelme.

Neten mindenki azt mond amit akar,hazudhat és átverhet, sőt még élőben is megteheti.

Legalább tucat önjelölt szakértővel beszéltem anno évekkel ezelőtt,de mindenki mást mondott,egymással ellentétes mondatok voltak.

Furcsa videó csak furcsa videó,ami arra jó hogy max "őrületbe" kergessen,de annyi biztos, igazságot senki nem fogja odaadni két szép szemedért,és ha megkapod úgyse fogod tudni eldönteni igaz-e vagy csak szép hazugság.

Ha valódi nyomozásba kezdesz az éjszakában hamarabb fognak megkéselni,kirabolni emberek, mint igazság közelébe kerülni.

ha meg is szerzed akkor mi lesz, honnan tudod megszerezted? Szóval ugyanott leszel ahonnan indultál.

vannak emberek akik szellemekre vagy ufok-ra vadásznak,és évekig kergetik magukat őrületbe, döntő bizonyíték reményében.

Ha van furcsa videód tedd fel valahova, vagy nyugodtan linkeld, több agy többre megy.

2015. júl. 13. 15:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Olvasd el ezt: [link]
2015. júl. 28. 09:09
 20/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,itt a második rész is:

[link]

2015. júl. 28. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!