Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Napok óta rettegek a házban...

Napok óta rettegek a házban lehet hogy démon? (Sztori lenn)

Figyelt kérdés
Szóval, mindig hallok elég erős hangokat, dübörgés stb.. Van amikor látok a tükörből fekete alakot és mikor fekszem az ágyban is... Mindig érzem hogy valami jelen van.. Arra keltem fel múltkor hogy nagy lépések és dübörgések .. A plafonon mezítláb láb nyomok voltak. Van olyan mikor lebénul a testem és csak a szemem tudom forgatni és ráadásul úgy érzem ha valami rám ülne. Esküszöm hogy igaz az egész amit mondok ! Esténként úgy szoktam elaludni hogy el mondok egy imát és a rózsafüzért a kezemre tekerem. úgy szoktam ébredni hogy lefelé van fordítva a kereszt és a szoba közepén van. Rengeteget vagyok egyedül. Csak édesapám él. Ő meg nagyon sokat van távol.. Éjszaka megy el és reggel jön haza kb 10-11 fele. majdnem hogy elkerüljük egymást. Egyszer egy olyan dolog is történt velem hogy nagy fakereszt ami a falon van le el esett és pontosan fordítva állt meg :( Pap már lett hívva de az csak súlyosbította a helyzetet. Ha érdekelne valakit meg vagyok keresztelve... Mit tegyek ? :(

2015. nov. 12. 21:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Kedves 28-as válaszoló köszönöm , nos értek az ördögűzéshez s démonológiához , okkultizmushoz .
2015. nov. 13. 15:15
 32/35 anonim ***** válasza:
Én ugyan laikus vagyok etéren, de ha velem történne ilyesmi, én meghallgatnám a hangokat, persze felkészülve mindenre, amit el lehet képzelni (őrület, stb.). Lehet, hogy a transzcendens világ így akar nekem üzenni valamit... akár jó az, akár rossz, de addig nem hagy békén, amíg meg nem hallgattad.
2015. nov. 13. 20:46
 33/35 anonim ***** válasza:
Emeletes házban laksz? Mert akkor normális ha hangokat hallasz. Lehet hogy a tükör nem is tükör, hanem ablak a szomszédhoz aki történetesen afrikai. :D
2015. nov. 28. 18:48
 34/35 anonim ***** válasza:
Melyik 16 éves nem fotózná le azonnal ha hamus lábnyomot lát a plafonon? :DD nemár...
2015. dec. 21. 01:56
 35/35 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak én gondolom így de ez a sztori nagyon hasonlít a Paranormal Activityhez 😂👍
2016. dec. 22. 17:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!