Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Napok óta rettegek a házban...

Napok óta rettegek a házban lehet hogy démon? (Sztori lenn)

Figyelt kérdés
Szóval, mindig hallok elég erős hangokat, dübörgés stb.. Van amikor látok a tükörből fekete alakot és mikor fekszem az ágyban is... Mindig érzem hogy valami jelen van.. Arra keltem fel múltkor hogy nagy lépések és dübörgések .. A plafonon mezítláb láb nyomok voltak. Van olyan mikor lebénul a testem és csak a szemem tudom forgatni és ráadásul úgy érzem ha valami rám ülne. Esküszöm hogy igaz az egész amit mondok ! Esténként úgy szoktam elaludni hogy el mondok egy imát és a rózsafüzért a kezemre tekerem. úgy szoktam ébredni hogy lefelé van fordítva a kereszt és a szoba közepén van. Rengeteget vagyok egyedül. Csak édesapám él. Ő meg nagyon sokat van távol.. Éjszaka megy el és reggel jön haza kb 10-11 fele. majdnem hogy elkerüljük egymást. Egyszer egy olyan dolog is történt velem hogy nagy fakereszt ami a falon van le el esett és pontosan fordítva állt meg :( Pap már lett hívva de az csak súlyosbította a helyzetet. Ha érdekelne valakit meg vagyok keresztelve... Mit tegyek ? :(

2015. nov. 12. 21:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Légycsapóval védekezhetsz ellene.
2015. nov. 12. 22:59
 22/35 anonim válasza:

Csak az agyad szórakozik veled.

Pareidolia.

[link]

2015. nov. 13. 00:17
 23/35 Missi_Key ***** válasza:
kérd meg istent hogy ne szívasson tovább :D
2015. nov. 13. 03:05
 24/35 Legoman ***** válasza:

Igaza van Lucifernek.

Ha bízol Istenben, és rábízod magad, akkor ő megfog védeni téged.

A másik, hogy legyen hited.

Zsoltárok 23:4 "Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy"

És így van. Ha tudod, hogy Isten veled van, és megvéd téged, akkor az a lény semmit sem tud tenni.

Hittel parancsolj rá, hogy tűnjön el a házadból. Ha nem segít, akkor Jézus Krisztus nevében parancsolj rá.

Viszont itt nem a kimondott szónak lesz ereje, mint ahogy sohasem annak volt, hanem a hitednek.

2015. nov. 13. 07:14
 25/35 anonim ***** válasza:
Azért az durva h mennyi hasonlóság van ez és az egyik paranormal A.film között. Minden esetre sajnállak, én ink ördögűzőt hívnék.
2015. nov. 13. 09:12
 26/35 anonim ***** válasza:
sokat vagy egyedül, ennyi, és te félsz az üres házban..nincs semmiféle démon próbáld meg lekötni magad
2015. nov. 13. 09:28
 27/35 anonim ***** válasza:
53%

Anima Christi, sanctifica me.

Corpus Christi, salva me.

Sanguis Christi, inebria me.

Aqua lateris Christi, lava me

Passio Christi, conforta me

O bone Jesu, exaudi me

Intra tua vulnera absconde me

Ne permittas me separari a te

Ab hote maligno defende me

In hora mortis meae voca me,

Et jube venire ad te

Ut cuem sanctis tuis laudem te

In saecula saeculorum.

Amen

Ennek segítenie kellene , egyetértek hogy a rózsafűzér , stb önmagában nem a legjobb megoldás . Az imák godolom miatyánk stb miket ismersz pedig adorációs formulák . Ezenkívül füstölj tömjént vagy sóval is próbálkozhatsz.

2015. nov. 13. 12:21
 28/35 anonim ***** válasza:
Malek Tausz te egy igazi démon vagy ! ;) honnan szedsz ilyen tudást?
2015. nov. 13. 13:23
 29/35 anonim ***** válasza:
De milyen talpnyom van a plafonon? Nem mindegy, hogy sportcipő nyom, vagy patanyom!
2015. nov. 13. 13:47
 30/35 anonim ***** válasza:
Küldenél róla képet?
2015. nov. 13. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!