Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Napok óta rettegek a házban...

Napok óta rettegek a házban lehet hogy démon? (Sztori lenn)

Figyelt kérdés
Szóval, mindig hallok elég erős hangokat, dübörgés stb.. Van amikor látok a tükörből fekete alakot és mikor fekszem az ágyban is... Mindig érzem hogy valami jelen van.. Arra keltem fel múltkor hogy nagy lépések és dübörgések .. A plafonon mezítláb láb nyomok voltak. Van olyan mikor lebénul a testem és csak a szemem tudom forgatni és ráadásul úgy érzem ha valami rám ülne. Esküszöm hogy igaz az egész amit mondok ! Esténként úgy szoktam elaludni hogy el mondok egy imát és a rózsafüzért a kezemre tekerem. úgy szoktam ébredni hogy lefelé van fordítva a kereszt és a szoba közepén van. Rengeteget vagyok egyedül. Csak édesapám él. Ő meg nagyon sokat van távol.. Éjszaka megy el és reggel jön haza kb 10-11 fele. majdnem hogy elkerüljük egymást. Egyszer egy olyan dolog is történt velem hogy nagy fakereszt ami a falon van le el esett és pontosan fordítva állt meg :( Pap már lett hívva de az csak súlyosbította a helyzetet. Ha érdekelne valakit meg vagyok keresztelve... Mit tegyek ? :(

2015. nov. 12. 21:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:

Küldök zenét neked a releaxációhoz:

https://www.youtube.com/watch?v=eSMei6V1izc

Ha nagyon egyedül érzed magad, akkor keressél társaságot, vagy nézzél valami jó filmet. Pl. a konyhafőnök.

Mióta hallod a hangokat? Édesanyád halála előtt is hallottad?:(

2015. nov. 12. 22:16
 12/35 A kérdező kommentje:
Voltam ... adott gyógyszert de nem használt .. nem tudom sajna megmondani mert már a doboza sincs meg.. amúgy minek daraboljam fel a keresztet ?
2015. nov. 12. 22:16
 13/35 A kérdező kommentje:
Igen hallottam azelőtt is :( nagy baj lehet itt. és már 2x költöztünk egyéb okok miatt
2015. nov. 12. 22:17
 14/35 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Lány vagy fiú vagy? És hova valósi vagy?Pici falu nagy város?A problémád egy pap nem fogja megoldani,és a másik ha ennyire félsz akkor apud miért nem vált műszakot?Miért hagy egyedül éjszakára ? Hány éves vagy?Kapcsold fel a villanyokat!
2015. nov. 12. 22:19
 15/35 A kérdező kommentje:
fel van kapcsolva a villany. 16 éves nem bír műszakot báltani.. stb
2015. nov. 12. 22:20
 16/35 anonim ***** válasza:

Mert csak egy kivégző eszköz. De nem kell feldarabolnod, csak jól hangzott.

A cukrod, vérnyomásod rendben van?

Pánikolni szoktál? Epilepsziád volt már?

17/35 A kérdező kommentje:
budapest, és fiú.
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Beírom ide a privát válaszaimat, hátha valaki egyszer ezzel küzd:

Szia, imádkozom majd érted...

És soha ne félj...Senki nem bánthat téged, aki nem fizikai lény.

Ha pedig Istenben hiszel, ki bánthatna téged?

Te magadnak okozhatsz bajt, ha engedsz a félelemnek.

Sokan mondják, hogy jobb félni, mint megijedni.

Szerintem nem jó rettegésben leélni az életet.

A lényeg, hogy ne félj. És ne aggódj. Vegyél az orrodon mély levegőt. Nyugodtan simogasd a tarkód, fejed tetejét gyengéden. A köldököt nyomkodd finoman. Majd azt is megpróbálhatod, hogy befogod az orrod és kicsit próbálod kifújni rajta a levegőt. Hátha enyhít a szorongáson. A másik hogy próbálj meg szedni egy multivitamint, amiben sok a B vitamin.

2015. nov. 12. 22:30
 19/35 anonim ***** válasza:
A lakást pedig nem szabad felgyújtani, mert akkor csak hajléktalan leszel.
2015. nov. 12. 22:32
 20/35 anonim ***** válasza:
Ez az atlantiszi plafonjáró démon volt.
2015. nov. 12. 22:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!