Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mesélnétek olyan paranormális...

Mesélnétek olyan paranormális dolgokról amik veletek történtek meg?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 19:39
1 2
 11/16 Tia14 válasza:
Kérdező, unatkozol nevelj gyereket! Csak vicc mert amellett nem lehet unatkozni, jó lenne nekem unatkozni. A lényeg örülj neki hogy nem történtek veled paranormális dolgok,velem sem, elég érdekes téma engem is érdekel, csak nem akakrok annyira belebonyolódni ebbe mert veszélyesnek találom. Én konkrétan csak a szent szellemben hiszek, mert keresztény vagyok.
2015. okt. 28. 11:40
 12/16 anonim ***** válasza:
76%

Szellemidézés nekünk működött. Tizenévesek voltunk, bátyám, a barátnője, és én csináltuk. A módszer ugyanaz volt, mint a quija táblánál, csak mi rajzoltunk betűket, számokat, és egy pohárra tettük egy-egy ujjunkat. A pohár betűzte a válaszokat. Az érdekes az volt, mikor elkezdtünk viccelődni, a pohár beindult, mint az állat, és kirakta hogy :"nagyin veszélyes, hogy hülyéskedtek"

Na akkor abbahagytuk.

Ez tényleg megtörtént, és nem volt csalás. Direkt figyeltem, bátyámék nem csaltak, nem is akartak, és persze én sem. Aztán hogy van-e "racionális" magyarázat erre -vannak ilyen tudat alatti mozgatással magyarázók, stb.- azt nem tudom, de nekem elég valósnak tűnt.

Itt valaki említette a kialvó utcai lámpákaz, az velem is gyakorta megesik. Nem csak utcai, más lámpák is aludtak már ki mikor elmentem mellettük.

Meg pár apróság volt még, de igazából azoknál sem merem kijelenteni, hogy nincs rá természetes magyarázat...

2015. okt. 28. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
pedig vannak rosszak is...
2015. okt. 28. 17:30
 14/16 anonim válasza:

Tesómnak az asztala régen az ágy fejrészénél volt, egyik reggel arra kelt, hogy valami motoszkálás van az asztalon, felnézett és nem volt ott semmi, ezt még 2x eljátszotta, majd egyszer nézte kb. 5 percig, és akkor az asztalon az elemek elkezdtek maguktól mozogni.

Olyan is volt, hogy egy óra ami a szobájában volt elkezdett magától járni ami már vagy 3 éve nem működött.

Kiskoromban pedig éjszaka(tisztán emlékszem rá, hogy alvás előtt becsuktam az ajtót) nyitva volt a szoba ajtó és egy alak állt ott, reggelre csukva volt az ajtó és végig kérdeztem mindenkit de senki nem állt ott este.

De a legrosszabb az volt mikor aludtam és a mellkasomon egy emberi kéz nyomását éreztem, rá ordítottam, hogy eresszen el, akkor békén hagyott(ez 2x történt meg) és utána rohantam mamámhoz. :D

2015. nov. 4. 14:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Engem sokszor hagytak otthon anyáék. Ilyenkor nagyon féltem, ezért vagy 1. zenét hallgattam vagy 2. énekeltem. A zene megnyugtatott/nyugtat. Valamikor régebben kimentem a kertbe csak úgy sétálni egyet. Elkezdtem énekelni. Valami eső is volt benne. Úgy a negyedénél olyan érzésem volt hogy elkezdett szakadni és hallottam az esőt meg éreztem a bőrömön. Felnéztem és csak a szürkület látszott. Aztán a földre, de az meg száraz volt. Aztán berohantam és ennyi. De sok hasonló történt eddig is velem.
2015. dec. 14. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Testvéreim mi mind boszorkányok vagyunk!
2016. máj. 2. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!