Mesélnétek olyan paranormális dolgokról amik veletek történtek meg?
Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 19:39
1/16 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is kiirtam ma de nem igen jött válasz. Itt senkivel nem történik semmi XD csak azzal aki kiírja h hu elrabolták az ufók és megszondaztattak.
2/16 A kérdező kommentje:
ahh, szomorú, nagyon unatkozok és érdekel is ez a téma :D
2015. okt. 25. 19:53
3/16 anonim válasza:
Ja nem sok érdekes téma van mostanság..
4/16 anonim válasza:
minek kiírni, ha mások úgyis csak megaláznak, viccet űznek belőle? :)
5/16 anonim válasza:
Én is kiirtam ezt a kérdést 20 választ kaptam de egy normális nem volt közte
6/16 Missi_Key válasza:
hát velem nem történik semmi, de érdekes kérdés :D
7/16 A kérdező kommentje:
én pedig tényleg kiváncsi vagyok :o hiszek a szellemekben de velem semmi nem történt eddig
2015. okt. 25. 21:40
8/16 anonim válasza:
Nem tudom mi számít paranormálisnak és mi egyszerűen csak jelenleg ismeretlennek, de nekem voltak szellem idézés tapasztalatok. Nem is egy. A képzeletemmel be tudok vonzani dolgokat. Le tudok menni a tudatalattimba és kérni dolgokat. Stb.
9/16 anonim válasza:
Minden ami megtörténhet, normális.
Így nem léteznek paranormális dolgok
Ahogy természetfeletti lények, varázslás, stb sem.
10/16 anonim válasza:
nagy tükör levolt véve reggelre a falról(2en laktunk ott csak, aludtunk éjjel) a szög benn a falban
havernál valaki mindig eltolja a tűzhelyen a gázrózsákat
könyvek lezuhannak a zsúfolt könyvespolcról
villanyok utcán kialszanak egymás után ha elmegyek alattuk este
................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!