Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem vagy álom?

Szellem vagy álom?

Figyelt kérdés
Egy éjjel arra ébredtem,hogy egy fekete alak az ágyamra hajol, pont fölém ... Nagyon megijedtem, a szemeim tágra ki voltak nyitva ,de nem tudtam kivenni mi az. Vacakoltam 10 másodpercet (kb.) azzal ,hogy a telefonomat kerestem ,mikor megkaptam odavilagitottam,de semmi...eltűnt . Mi lehetett? Nagyon megijedtem és tuti nem álom volt :( Félek

2015. aug. 20. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Alvási paralízised volt. Írj privátot, ha többet akarsz megtudni, vagy keress utána az interneten.
2015. aug. 20. 22:16
 2/8 anonim válasza:

jo vmire fogni hoyg paralizis meg ez meg az....

egy gonosz szellem volt, aki megakart ijeszteni. Ez sikerült is neki.

2015. aug. 20. 23:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az agyad még nem kelt fel rendesen: Az agynak több idő kell h ,,magához" térjen, mint a szemednek. Az álmod úgymond tovább fojtatódik pár másodpercig (mindig álmodsz, csak nem mindig emlekszel rá). Ilyen velem is volt hogy üldöztek a pókok, szaladtam, de aztán felkeltem. És ülve neki csaptam magam a falnak mert azt hittem rám ugrik a pók:/ :)
2015. aug. 21. 00:12
 4/8 anonim válasza:
Álom. Inkább az, mint egy szellem. A szellem az fehér szokott lenni nem fekete :D
2015. aug. 21. 00:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitőkész válaszokat! Meglehet, hogy csak az álom folytatódott ... Mindenesetre ijesztő volt '
2015. aug. 21. 10:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is álom volt, mert szellemek nem nagyon léteznek.

Az álom tulajdonképpen az idegrendszer háttérben futó karbantartó funkciója, amely során az ébrenlét alatt összeszedett tapasztalatokat szelektálja szét az agy. Ha jól működik, akkor ennek nem szabadna tudatosulnia, mivel az ismét plusz rendszerezendő tapasztalatot jelentene, és végül a rendszer belefullad a mindenféle jelentés nélküli felesleges tapasztalatokba. (Ezért felejtjük el ébredés után pillanatok alatt azokat az álmokat is, amelyeket valami szintű korlátozott tudatállapotban(alvás) megtapasztaltunk esetleg.)

2015. aug. 21. 21:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem... Hát beparáztam egy kicsit :))
2015. aug. 22. 09:58
 8/8 anonim válasza:
Ha töbször is előfordul húzz be neki eggyet én egy rém álmomba be huztam egyett annak aki ijesztegettet ès azóta nem álmodok ilyet és szellemek léteznek csak nem biztos hogy igazi szellem jelent meg vagy csak fantázia remélem segítettem!
2016. jan. 3. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!