Szerintetek es szellem jelenlétre utal?
Kis koromban egy vár padlasán láttam egy lány, aki ugye szellem volt. És kb 1-2 hónapja elkezdtem érzékelni a jelenlétüket. Pl.: #1 álmomban beszéltem velük és ott volt köztük az a lány is. Segítséget kértek. Azt nemtudom pontosan hogy miben. #2 nehezen kivehető suttogást hallottam 2x. Egyszer a nevemet, másodszor nem nagyon értettem. #3 esténként kopogásokat, reccsenéseket hallok a szobámban.
Tegnap este is álmodtam, egy Nincs nevű lánnyal, aki már halott volt de a szelleme engem kiválasztott. A lány az volt aki az előző álmomban volt és akit a várban láttam. Ma egyedül voltam és kávéztam, és jelet kértem tőlük. A kamra ajtaját a huzat kicsit megdöngette. Tudom hogy ez csak a huzat volt, de akkor nagyon ügyesen válaszolt a kérdéseimre.
Tudni kell hogy egyik este megkértem őket hogy menjenek el az unokatestvéremhez és nézzék meg hogy hogy van. És egyik nap mesélte az unokatesóm hogy egyik este úgy érezte hogy figyelik. Én rákérdeztem h mikor és épp azon az estén történt amikor én odaküldtem hozzá őket.
Szerintetek bántani akarnak? Jo vagy rossz szellemek?
Hjajjj a szellemek....
Ha bántani akarnának már megtették volna...Maradj jóban velük..
Én is szoktam érezni dolgokat, hogy valaki finoman megérinti a hátamat vagy valami. Évek óta néha előfordul, de teljes békébe vagyok velük úgy látszik, mert még mindig élek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!