Kísérteteket látnak az ékszerteknőseim?
Ne legyél buta!
Vegyük alapul azt,hogy a teknősöknek egyes érzékszervei fejlettebbek,mint a miénk,de ezzel szemben a szemük elképesztően rossz,ráadásul fogalmam sincs,hogy hallanak-e egyáltalán (?)..Igen,az állatok látják a szellemeket.De a teknősök nem,ráadásul ha látnák is,sem valószínű hogy félnének,mert tulajdonképpen azt sem tudják hogy mi az.Milyen állatok is látják a szellemeket?Kutya,ló,macska..Szerintem egy alap intelligenciával is ki lehet következtetni,hogy 100x jobb érzékszervekkel vannak megáldva e állatok,mint egy teknőc..Biztosan nem szellem volt,főleg ha tényleg nem voltak nálatok para események.Ufók meg nem léteznek...Vagyis,biztosan van más életforma is,de nem ilyen.
Úgyhogy nyugi,nem az volt.
(AZ ÉN VÉLEMÉNYEM SZERINT!De,ha valami nem úgy van esetleg,ahogyan én tudom,akkor kövezzetek meg,tényleg..)
14/L
Ha gondolkodni is tudnak, akkor lehet.
Vajon tudják, kik/mik a szellemek?
Megkövezni?Most őszintén..TE MIT ÉRZEL ILYENKOR?TE MÁS EMBER HALÁLÁT KÍVÁNOD??
És ha szabad tudni,akkor miért köveznéd meg?!Mert leírta az igazat?!Arról nem tehet,hogy okosabb,mint te és leírja a tényeket!Te ezért köveznél meg valakit?Mert nem ismered be,hogy neki van igaza?? Szerintem fordulj pszichológushoz,de nagyon gyorsan..A kérdező is mondta,hogy lehet hogy igaza van..Vagy szerinted úgy mégis mi történt?!A teknősök (a k***a s**r látásukkal,és még rosszabb érzékszerveikkel....) megláttak egy ufót vagy szellemet és megijedtek,nem?
Ahhelyett hogy másokat köveznél meg,ahhelyett inkább menj vissza az iskolába tanulni,mert rádfér!
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!