Kísérteteket látnak az ékszerteknőseim?
Figyelt kérdés
Tengap akartam volna őket etetni, viszont nem úsztak oda hozzám, ahogy általában szoktak. Először nem találtam furának, de amikor később is próbálkoztam, akkor sem történt semmi. Csak olyan bambán néztek, aztán egyszer csak megijedtek és elbújtak. Szerintetek mit láthattak? Szellemeket?2014. aug. 20. 12:42
11/20 A kérdező kommentje:
Kezdenek nagyon elfajulni a dolgok... Szóval jobb lenne ha velem foglalkoznátok és nem egymással vagy magatokkal. Velem!!!
2014. aug. 21. 13:10
12/20 anonim válasza:
Úristen, 18F, nyugi.
Kérdező, te is nyugi, szerencsétlen teknősök nem láttak semmit, csak ilyen kedvük volt, nem voltak éhesek, nem volt szimpi a kaja, vagy neked volt fura illatod. Nem volt ebben se szellem, se földönkívüli.
13/20 anonim válasza:
Látom unatkozol.
(És ezek veszélyesek? :S)
(Akkor szerinted is földönkívülieket? :( Az még rosszabb.)
Vagy ha komolyan gondoltad akkor már bajok vannak nálad.
14/20 anonim válasza:
Nem akarok pánikot kelteni, de a teknősök köztudottan megérzik a spirituális jelenlétet.. Ha már furcsán is kezdenek viselkedni, akkor tudhatod, hogy nagy a baj. Szerintem minél hamarabb add el a házat, sose lehet tudni...
15/20 anonim válasza:
MINDENKI NYUGODJON LE A P*CS*BA... a kérdező kiakadt!
16/20 A kérdező kommentje:
Na köszönöm a mellébeszéléseket... :(
2014. aug. 23. 16:05
18/20 Netre járó lélek válasza:
#14 Most nagyon bepánikoltam. Oda meg vissza. Nem is veszek teknőst ezek után, az hót ziher
19/20 Spilerke válasza:
Egy nagy francokat látnak azok szellemet valószínűleg megharagudtak rád, vagy finnyásak, esetleg hiányolják szecska mestert. :D
20/20 Netre járó lélek válasza:
Én megnézném, hogy mit szívnak azok a teknősök. Gyanús... nagyon gyanús! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!