Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek ez szellem volt?...

Szerintetek ez szellem volt? Ha igen, mi volt az üzenete?

Figyelt kérdés
Pár nappal ezelőtt nagyon nagy csalódás ért egy fiú miatt.(Viszonzatlan szerelem.)Kiderült hogy van barátnője,ami miatt ma sírtam is.Épp a gép előtt ültem,és feljött egy írás Facebookon,a barátnőjével kapcsolatos dolog.Könnyezni kezdtem.Az íróasztalon lévő papírok leestek,pont úgy mintha valaki lelökte volna őket!És nem,nem voltak az asztal szélén,nem is csúszhattak le,ahhoz túl ,,belül" voltak.Ma este átmentem pár barátomhoz,kint ültünk,beszélgettünk,hallgattuk a rádiót.Épp egy szerelmes szám ment,én pedig rá gondoltam,túlságosan is elmélyedtem vele kapcsolatban.Erre a rádió hirtelen kikapcsolt!Mi a fene ez?

2014. aug. 22. 21:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. aug. 22. 21:48
 2/6 anonim válasza:
Attól hogy leesett pár papír meg hogy kikapcsolt a rádió szerintem nem szellem.
2014. aug. 22. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:

véletlen nem jel..

nekem is ma az a szám ment ami az egyik haverommal volt közös aki meghalt..a rádio berezonált egyre hangosabban a szellőző elkezdnett süvíteni..mondtam neki mivan tetszik a szám?-nekem nem és elkapcsolatam..utánna nem rezonált be és a szellőző se süvített..

2014. aug. 22. 22:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Terhes
2014. aug. 23. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
A sok értelmes ember miért irogatja hogy "terhes" ?
2014. aug. 23. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Milyen terhes bagoly
2014. aug. 24. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!